Vista'ya yazarBu sahneyi saçma yapan şu bu savaş nasıl denk gidiyor o zaman abi. Ver Ray'in karşısına Oden'i Gaban'la Marco ve Jozu birlikte oyalansın
Vista'ya yazarBu sahneyi saçma yapan şu bu savaş nasıl denk gidiyor o zaman abi. Ver Ray'in karşısına Oden'i Gaban'la Marco ve Jozu birlikte oyalansın
O yüzeden sahne dedim zaten. Parmak sahnesi hakkında konuşuyorum ben saçma diyordum çünküMangada Ray ve Marco eşleşmediki. Sadece tayfalar birbirine girerken resmedildi. Kimin kimle eşleştiği muamma.
Ray çocuk dövmez.Karasakal 1 vs 2 atmış Shanks ve Buggy ile.İma öyleydi.Arada Marco da yardıma gelmiş olabilir ama onlardan biraz büyüktü galiba yaşına göre birini karşılamıştır bence.Ray komutanları tek tutmuştur Vista ve öbürü neydi Kizaru’ya dalan.Mangada Ray ve Marco eşleşmediki. Sadece tayfalar birbirine girerken resmedildi. Kimin kimle eşleştiği muamma.
O yüzeden sahne dedim zaten. Parmak sahnesi hakkında konuşuyorum ben saçma diyordum çünkü
Ray büyük ihtimalle Oden ile dövüştü, başka biri tutamaz onu.Ray çocuk dövmez.Karasakal 1 vs 2 atmış Shanks ve Buggy ile.İma öyleydi.Arada Marco da yardıma gelmiş olabilir ama onlardan biraz büyüktü galiba yaşına göre birini karşılamıştır bence.Ray komutanları tek tutmuştur Vista ve öbürü neydi Kizaru’ya dalan.
Oden’i tuttu diyecektin galiba yanlış yazmışsın.Ray büyük ihtimalle Oden ile dövüştü, başka biri tutamaz onu.
Ray > Oden'dir bence.Oden’i tuttu diyecektin galiba yanlış yazmışsın.
Yinede amiralleri alır.Oden en güçsüz top tier olabilir.
wanodan çıkamayan adam bir şey yapamaz. Rogerdan normal hakili slash yiyip o da neydi diyor yaa neydi tabi kafayı bi çıkarıp gezdin mi senYinede amiralleri alır.
Bu komikti. Kaido'ya o yarayı bırakan adam amirallere vursa sakat bırakır herhalde. Roger'ın o slashının normal değil Kral hakili olduğu doğrulandı bu arada. Yani sıradan bir saldırı yemedi Oden.wanodan çıkamayan adam bir şey yapamaz. Rogerdan normal hakili slash yiyip o da neydi diyor yaa neydi tabi kafayı bi çıkarıp gezdin mi sen