Emma velakin öyle değildir.Hayır çok zorolandım sinirlerime hakim olmaya çalışırken
Emma velakin öyle değildir.Hayır çok zorolandım sinirlerime hakim olmaya çalışırken
Zoro wanoda ölünce yerine enmanın ruhu mu gelmiş Alpa, nedir tam olarak?Emma velakin öyle değildir.
Başka karakterler: Vurursunuz eyvallah ama ölmezsem sıkıntı büyük.Gül gül öldüm.
Tamam öldüm ama bir sor bakalım neden öldüm!ölürsem sıkıntı büyük
Döven karakterler arasındaki diyalog : Kanka vurma yeter ölürse abisi geliyor bizi eşek sudan gelinceye kadar döver.Amcamın oğlu kötü dayak yedi geçen.Başka karakterler: Vurursunuz eyvallah ama ölmezsem sıkıntı büyük.
Luffy: Vurursunuz eyvallah ama ölürsem sıkıntı büyük
hahahahaha
Kenan komutanımdaki Fatih Zoro ise Kenan Komutan Emma.Zoro wanoda ölünce yerine enmanın ruhu mu gelmiş Alpa, nedir tam olarak?
Zoroya fatih dedi diye buradan yağ çıkaracak kılıçkoklarlar var alpaKenan komutanımdaki Fatih Zoro ise Kenan Komutan Emma.
Doktorum sen Kenan Komutanı izledin mi?Zoroya fatih dedi diye buradan yağ çıkaracak kılıçkoklarlar var alpa
Son dönem yergilerinde bir tuhaflık var WB'ye de kıyamet askeri falan diyor, övüyor mu yeriyor mu belli değil.Zoroya fatih dedi diye buradan yağ çıkaracak kılıçkoklarlar var alpa
O yüzden sinekten yağ çıkarırlar dedim ya alpaDoktorum sen Kenan Komutanı izledin mi?
Şöyle bir şey görmüşse 200 kilo basarken halterin ruhu yerine geçmiş olabilirSon dönem yergilerinde bir tuhaflık var WB'ye de kıyamet askeri falan diyor, övüyor mu yeriyor mu belli değil.
Alpa ölmüş yerine yossi kohen geçmiş olmasın.