Yine BB ezmek için mangada olmayan abartı sahneler kullanılmış. Bunu kabul edemeyiz ustalar @BirGaripMami @Fruit Punch Samurai
Hayalini gerçekleştirmeye çalışıyor diye herkes tarafından gömülüyor, Toei bile ezmiş. Yedirmeyiz.Yine BB ezmek için mangada olmayan abartı sahneler kullanılmış. Bunu kabul edemeyiz ustalar @BirGaripMami @Fruit Punch Samurai
Bb ezmekten ziyade kılıççıları çok seviyor animatörler. Reyleigh için yapmışlar bunu.Yine BB ezmek için mangada olmayan abartı sahneler kullanılmış. Bunu kabul edemeyiz ustalar @BirGaripMami @Fruit Punch Samurai
Anlık @BirGaripMamiYine BB ezmek için mangada olmayan abartı sahneler kullanılmış. Bunu kabul edemeyiz ustalar @BirGaripMami @Fruit Punch Samurai
70 lik sapık ihtiyara bak ace de kılını kıpırdatmaz ama mevzu hancock olunca haki ile havai fişek gösterisi yapar. Karasakal da garibim ufo gören masum köylü gibi kazandığı hiç bir savaş yok law ile karşılaşması da kötü olacak belli.Yine BB ezmek için mangada olmayan abartı sahneler kullanılmış. Bunu kabul edemeyiz ustalar @BirGaripMami @Fruit Punch Samurai
Haki salınımı konusunda da abartıyorlar. Aynı hayvanlığı bekliyorum burada, kopsun gelsin sahne.Bb ezmekten ziyade kılıççıları çok seviyor animatörler. Reyleigh için yapmışlar bunu.
King'i fena abarttılar wanoda. Suitli sanji'yi ezmesi, Zoro'yla savaşının %90 filler olması vb.
Shanks animede bildiğin haki atıp kitlemiş aramaki'yi.
Mihawk'ın seraphim'i teach'i dövmüş.
Law da kılıç kullanıyor ezilme şansı yok big moma yaptigi saldiriyi karasakala da yaptı toei onu nasıl süslesem diye düşünüyor kral haki bile kullandirtacak lawa ona dahi eminim.Haki salınımı konusunda da abartıyorlar. Aynı hayvanlığı bekliyorum burada, kopsun gelsin sahne.
Hakiden çok şuna benzemiş.Haki salınımı konusunda da abartıyorlar. Aynı hayvanlığı bekliyorum burada, kopsun gelsin sahne.