Bu güç tehlilkedeyken ortaya çıkıyorsa Zoro'nunki niye saçmaymış ? Antrenman olayını ben ortaya atmadım o konu farklı.Bu illa neden antrenman istesin ki?
Süpernovaların hiçbiri haki eğitimi almadı kimseden. Ama tecrübeyle eninde sonunda öğrenmişler. Kidd kral hakisini bile kullanmayı öğrenmiş ve bunun eğitimini almış olma ihtimali yok.
Luffy’nin haki uzmanlığı zaten kral hakiydi. Zaman atlamasından sonra doflamingo, qinjao ve katakuri’yle kral haki çarpıştırdı defalarca. Uzmanlığının daha da artmış olması lazım.
Luffy onu kullanacak seviyeye çıkmış demek ki. Kaido’nun yaptığı şeyi çözünce de kullanmaya başladı. Bu kadar büyük bi power up keşke daha iyi işlenseydi ama Zoro’yla aynı kefeye konacak kadar da saçma değil.
_____
Bir de antrenmanlara bakarsak luffy’ninki hep haki üzerine. Armamentle vücudunu kaplamayı öğrenmiş. Daha sonra da dövüşürken kral hakisiyle vücudunu kaplamayı çözmüş. İkisi çok da alakasız durmuyor.
Hatta luffy kral hakisini öğrendiğinde hyo dedenin laflarını hatırlıyor. “Bu güç tehlikedeyken ortaya çıkar” diyordu dede:
Ve hatırlarsan bu sebeple big mom’dan kaçmayıp luffy’i tehlikeye sokmuştu. Öyle büyük tehlike anlarında kavrayabiliyorlar hakiyi. Luffy Kral hakili darbeyle ikinci kez bayılıp geri ayıldı bi zahmet çözsün artık.
“Kaido’nun saldırıya kral haki koyduğunu anlayınca hemen kendi de aynını yaptı” denecek kadar basit bi olay değil. Bu zamana kadarki tecrübeleri olmasa, bu kadar ölümün kıyısına gelmese o hakiyi çözemezdi. Hyo dedenin lafından anlaşılıyor bu.
İkisi de bir anda açtılar işte, ben de Zoro'nun b hakide uzman olmasını kral hakinin bu tarz kullanımında ona fayda sağladığını söyleyebilirim sonuçta bu kullanım ilk gösterildiğinde herkes b haki sanmıştı.
Nerede çekmiş göstersene ?Zoro'dakini Enma ile çözmeye çalıştı bence. Enma kral haki çekiyor bence net bu.