Dövüş içinde kapatmasıHangi zaman onlar ?
Enmadan farklı tek kılıçta kullanması
Temassız
Gerçi hala Enma kullanıyor Zoro kullanmıyor diyebilirsiniz ama
O kör velet senden daha iyi görüyor.
Dövüş içinde kapatmasıHangi zaman onlar ?
Ben de senden.O kör velet senden daha iyi görüyor.
He he hasan he.Enma hala elinde. Enma'sız yapamaz bu işi. Hala daha köre yatıyon yemin ederim ibretliksin yav.
Oha b.haki ile h.haki farkını mı konuşalım şimdi sene oldu 2023 manga oldu 1048... Bunları sai ve ideo da yapıyordu onlarda mı h.haki bastı ki bilemedim... @carpe d. em arkadaşa 1 adet ''ya he he'' alabilir miyiz...Dövüş içinde kapatması
Enmadan farklı tek kılıçta kullanması
Temassız
Gerçi hala Enma kullanıyor Zoro kullanmıyor diyebilirsiniz ama
Şaka mı yapıyorsunOha b.haki ile h.haki farkını mı konuşalım şimdi sene oldu 2023 manga oldu 1048... Bunları sai ve ideo da yapıyordu onlarda mı h.haki bastı ki bilemedim... @carpe d. em arkadaşa 1 adet ''ya he he'' alabilir miyiz...
Hangisi derim işin içinden çıkamayız her yıldırımı h.haki sanacaksak. Tepmede king de h.haki yok nasıl tek taraflı tepme bu neyin ''tepme'' si ? 2.olay için örneği yazdım zaten. Açma-kapama onu ilk aldığında yaptı neyin örneği o ? Neyse zoro ne zaman şu şekilde 2 saldırı yapar bilinçli şekilde kullanıyor derim siz takılınŞaka mı yapıyorsun
Hangisi kral haki değil ?
Bunlardan iyilerini yaptı zaten.Hangisi derim işin içinden çıkamayız her yıldırımı h.haki sanacaksak. Tepmede king de h.haki yok nasıl tek taraflı tepme bu neyin ''tepme'' si ? 2.olay için örneği yazdım zaten. Açma-kapama onu ilk aldığında yaptı neyin örneği o ? Neyse zoro ne zaman şu şekilde 2 saldırı yapar bilinçli şekilde kullanıyor derim siz takılınDerdim tartışma değil zaten...
AynenBunlardan iyilerini yaptı zaten.