Canım Reddicim ben şöyle düşünüyorum. Bir işin basit hali vardır birde profesyonel hali vardır.
Luffy tek yedikten sonra Udon'da Hyogoro dededen Ryou haki yani hakinin vücuttan akmasıyla içten hasar verebilmeyi öğrendi. Böylelikle rakibine dokunmadan ona vurabilecekti. Kaido'nun derisini bu şekilde aşmayı planlıyordu.
Bu gerçekten de işe yaradı zaten ama yeterli değildi çünkü karşısındaki rakip bunun daha da gelişmiş olanı yani saldırılarına Kral Haki'yi ekleyerek yaptı.
Luffy'de zaten Ryou'nun mantığını çözdüğü için Kral Hakiyle kombinasyonlar yapmak çokta zor olmadı.
Zaten bunu anlaması için bir kaç defa Kaido'dan Kral hakili vuruşlar yedi. Ama bu Ryou haki dediğimiz şey Kral Haki'li vuruşların basit hali.
Zoro dediğimiz arkadaş Hyogoro'nun Luffy'e öğrettiği Ryou hakiden habersiz ilk defa Luffy kullanırken görüyor. Kaido'dan ya da BM'den Ryou tabanlı saldırı da yemedi. İşin özünü bilmeden direkt Kral hakili bir saldırı yaptığı zaman ben kendimce Oldu Bittiye getirdi diyorum.
Geleceği görmek nasıl ki K. Haki'nin üst versiyonuysa yada Normal Hakili vuruşların bir üst versiyonu nasıl Armament'se eğer Kral Hakili saldırılarda Ryou'nun üst versiyonu. Bu işlerin basit halleri, K. Haki sahibi olmak, Ryou kullanmak, B. Haki kullanmak. Prof. halleriyse Geleceği görmek, Kral Hakili vuruşlar yapmak, Armament kullanmak gibi gibi.
Şimdi Luffy antreman yaptı Zoro gökten gelen kararla kullandı dememi umarım anlamışsındır