Geyik yapma, Zoro'nun tek atacağını cümle alem biliyorLawa mı yonko dedin az evvel? Kendisinin kılçıksız halini o indirdi çünkü. Sanji sardı çoppır da hani bana hani bananavafafhaha
Geyik yapma, Zoro'nun tek atacağını cümle alem biliyorLawa mı yonko dedin az evvel? Kendisinin kılçıksız halini o indirdi çünkü. Sanji sardı çoppır da hani bana hani bananavafafhaha
Canın yav he he istiyor ama o zevki sana yaşatmak istemem.En sevdiğim abartma konusu Son hamleler tek atmak değil reis unutun onu. Yok öyle bir dünya.
O mantıkla seride tek yemeyen/atmayan yok.
Ryuma, Bigmom ve Kaido'ya aynı anda bile tek atarRyuma gibi bir samuray olsa Kaido'ya tek atması işten bile değil. Seri sonu Zoro da yapar böyle şeyler. Zoro son 800 yılın en güçlü kılıç ustası olacaktır. Ryuma'yı da aşacaktır. Serinin gidişatı güç seviyelerinin çok uçacağını gösteriyor.
Ya hadi ya hadi kardeşim bu ne özgüven böyle Bu cesareti nerden buluyorsunuz aklım almıyor jsdfjskdfGeyik yapma, Zoro'nun tek atacağını cümle alem biliyor
Adamın sağ koluna tek atamıyor Yonko'ya tek atacak diyorlar kafayı yersin yeminleUsta yıllardır Zoro tek atıyor.Bi türlü göremedik
Bu Red'e bişiler olmuşŞafak atması gibi bir şeydir belki. Geri sayıyorlar ve tek sayılarda tekmil veriyorlar galiba.
İçinde kalmıştı iyi oldu bu, bari beni rahat bırakırsın artıkYav he he!
Yumruğa kafa atan rakipleri oldukça niye bitmesin Nika'nın dövüşleriLuffy'nin ilk saldırısı da Ryou Hakliydi şimdi ki son saldırısı da Ryou Hakili olacak.
Vay be...
Reis nasıl başlıyorsa öyle bitiriyor demek ki.
Saldırıdan kaçsın yeter adadan niye kaçıyor, üstelik lütfü fanlarının bir iddiası vardı lütfü Kaido'yu tutuyor ki saldırıdan kaçmasın vesaire ne oldu oneNe yapsın Kaido?
Koskoca yonko olmuş adadan mı kaçsın?
Gerçi karşısındaki Luffy-Sama olunca kaçması gerekirdi.
King saldırılardan kaçıyordu sen yine kendi serine dalmışsın xDKing gibi di mi?
O zaman çıkıp Nika böylesine açıklar veriyor, dayaklar yiyor ki Kaido'yu tutsun da vurabilsin demiyeceksinizGöze göz dişe diş yumruğa yumruk tekmeye tekme.
Kaido kaçarak Luffy'i yeneceğine reis en azından savaşarak yenilsin daha iyi.
Kaido'nun 130 bölümdür karizması çizilmemiş.Bırakın da adamı karizmalı bir şekilde uğurlayalım.Yoksa daha 200 bölüm Luffy'nin eli havada kalır.