Toon Force açtığı zaman paylaşımlarıma iyi baksaydın keşke. Eğlenmenize bakın diye üstüne basa basa söyledim. Üstelik bu yorumdan önceki yorumumda da Oda'nın trollüklerini bildiğim için bazı şeylerine katlanıyorum diye de belirttim.
Oden'in halkın başına bir şey gelmemesi için kendinden ödün vermesi dürüstlüğündendir. Karşısındaki hainin sözlerine itimat etmesi belki bir hataydı ama en az zararla atlatmayı umduğu bir hataydı.
Wano'nun dışına çıkmak zaten imkansız gibi bir şey nasıl olacakta denize açılacaktı acaba Roger ya da WB gibi canavarları çağırmak için. Ya da Wano'nun dışına çıkmayı başardı kürek çekti diyelim. Adamda Vivre kart yoktur, rota da bilmiyor, nereye gidecekti acaba?
Korsan olmak her haliyle alçak olmayı gerektirmiyor. En kötü korsanın bile bir şerefi olması gerekiyor. Kaido da bu hiç yok. Tek yaptığı araya girdiği için öldürdüğü CP0 ajanı ve Momo'nun kılığına giren yaşlı kadın. Onun sebebi de savaşlarına karışılmamasını istemesi. Zaten zırh gibi bir derin var, çok güçlü bir korsansın. Söz verdiği gibi Oden'in yaşamasına izin vereydi. Ailesini ve Akazaya'ları ülkeden sürgün etseydi. En azından sözünde durduğu için bile mert olduğunu düşünür sevmem için bir sebep olurdu. Şimdi baktığım zaman serideki en karaktersiz üç beş kişiden biri olduğunu düşünüyorum. Onlarda Tenryuubito'lar, Wapol, Orochi, Kaido. Hepsi de birbirinden karaktersiz.
Gücüne ve çatı mücadelesine hiç sözüm yok adam bir dünya kişiyle mücadele etti, çok güçlü ama bu onun güçlü olduğu kadar kişiliksiz olduğu gerçeğini de değiştirmiyor. Alkol alınca fazdan faza giriyor bir ara Luffy'ye şapşik dedi gözümde İvankov'dan daha Okama görüntüsü çizdi.
Yamato konusunda söylediğin hiçbir şeye katılmıyorum. Seriyi bitirsin diye takip ediyorsun demek. Öyleyse daha çooook Yamato göreceksin. Hem de tayfada.
Yamato'cuğum haterlerine verdiğin rahatsızlıktan dolayı seni tebrik ediyorum.