Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Spor Konusu

Jake Paul, sevimsiz biri olduğu bariz. Ancak maç konusunda iyi stratejiye sahip. Asıl amacı Mike Tyson'u yenmek olduğunu da düşünmüyorum. Daha çok ederini öğrenmek istiyor. Ayrıca da popülerlik elde etmek istiyor.
Ya kardeşi de var bunun, ikisi de iğrenç, ilgi budalası insanlar, salak salak video yapıp ünlü oldular işte, Jake de kendini boksör sanıyor, oysa ki bok çuvalı :bilmem:
 
Ya kardeşi de var bunun, ikisi de iğrenç, ilgi budalası insanlar, salak salak video yapıp ünlü oldular işte, Jake de kendini boksör sanıyor, oysa ki bok çuvalı :bilmem:
İlerde göreceğiz ederini. Ancak şu ana kadar hakkını yememek adına 1 maç dışında tüm maçları yenmiş birisi. Tabii şike yapmadıysa... Karşılaştığı rakiplerin üçü maç profili çok zayıf kişilerden oluşuyor. diğer iki tanesinin doğru düzgün profesyonel boks kaydı yok. Zaten başka yerlerden gelen tipler. Biri basketbolcu örneğin. Geri kalanlar ise kendisi gibi çok fazla maça çıkmamış çiçeği burnunda başarılı rakiplerden oluşuyor. Ayrıca yenildiği maçtaki rakibi de Tommy Fury. Tyson Fury'nin kardeşi. Ki Tommy Fury, gelecek vadeden bir boksör abisi gibi. Yorumculara göre; J. Paul'un kaybetmesine rağmen iyi iş çıkardığını söylediler.
 
Aziz Yıldırım: Acun, Kaşınma Londra'da değil Roma'da görüştüm, gerizekalı!
Aziz Yıldırım ilk aday açıklamasında ve hemen sonrası açıklamasında taraftarı arkasına almıştı. Çoğu kongre üyesi de Mourinho ve transfer sebebiyle destekleme kararı aldı ama mevcut yönetim TD ile anlaştı. Üstüne de Aziz Yıldırım'ın yeni açıklamaları sonrası artık kazanma şansı hiç kalmadı. İlk açıklamaları çizgisinde devam etse muhtemelen kafa kafaya bir yarış olacaktı. "Eskilerden ders aldık, aynı hataları yapmayacağız" deyip geçmiş açıklamalara benzer karalamalar yaptı yine. Seçim dönemi gereksiz bence, rekabetli geçecek bir seçim yarışını kendi elleriyle karşı tarafa verdi. Bununla beraber Aziz Yıldırım ekibinden birkaç kişi listeden ayrıldı zaten. Muhtemelen seçim başlamadan bitti çok çok büyük sürpriz olmazsa...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 3)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık