Seninle aynı tarafta olduğumuz ender konulardan herhalde Voleybol sevmiyorum diye belki böyle hiç umurumda bile olmuyor.Voleybol galibiyetlerine sevinirken benim samimiyet.
Seninle aynı tarafta olduğumuz ender konulardan herhalde Voleybol sevmiyorum diye belki böyle hiç umurumda bile olmuyor.Voleybol galibiyetlerine sevinirken benim samimiyet.
Takım halinde oynanmasına rağmen bu kadar basit ve sıkıcı bir spor olmasından dolayı diye düşünüyorum ben. Seyir zevki bana çok düşük geliyor. Ayrıca bundan ötürü marka değeri baya düşük bir branş. Zevksiz bir spor çünkü. Sadece bizim ülkenin özelinde değil. Çoğu ülkede insanlarında voleybolu pek salladığını sanmıyorum.Seninle aynı tarafta olduğumuz ender konulardan herhalde Voleybol sevmiyorum diye belki böyle hiç umurumda bile olmuyor.
Hayırdır? Geçmiş olsun, ne oldu haberim yok. Çok girmiyorum son dönem foruma.Ölümden döndüm olm, insan bir geçmiş olsun der önce. Borcumuz borç alırız. Bir ayağa kalkayim gerisi kolay.
Allah affetsin ben de böyleyim. Diğer branşları tam tadında ipleyememek çok kötüVoleybol galibiyetlerine sevinirken benim samimiyet.
Adama üç gün üç gece dua etti forum. Sen kalkmış yemeğin derdine düşmüşsün. Son nefesimizi verecek olsak boş kağıda imza attırırsın la sir crocHayırdır? Geçmiş olsun, ne oldu haberim yok. Çok girmiyorum son dönem foruma.
Biraz branştan dolayı ya. Marka değerinin çok düşük ve basit - sıkıcı bir spor branşı olmasının etkisi de var. Bizim ülke özelinde değil ayrıca. İnsanlar izlemek istemiyor bana göre. Voleybolda dünyanın en iyisi olmasını sadece voleybolcular takıyor bence.Allah affetsin ben de böyleyim. Diğer branşları tam tadında ipleyememek çok kötü
Fenerlilerin yüz karası diyebilir miyiz timsah içinAdama üç gün üç gece dua etti forum. Sen kalkmış yemeğin derdine düşmüşsün. Son nefesimizi verecek olsak boş kağıda imza attırırsın la sir croc
Rapor geldiği an tahrikten 5 günün varFenerlilerin yüz karası diyebilir miyiz timsah için
Raporlamaz o, en fazla hikaye yazarRapor geldiği an tahrikten 5 günün var
La haberim yok olaydan. Olsa yemek muhabbeti mi yaparız böyle durumda Selime? Sana da yazıklar olsun... :/Adama üç gün üç gece dua etti forum. Sen kalkmış yemeğin derdine düşmüşsün. Son nefesimizi verecek olsak boş kağıda imza attırırsın la sir croc
Biz GS'li miyiz 15 kişi toplanıp şikayet edelim? @RedAcTRapor geldiği an tahrikten 5 günün var