Hiç oynamadım, izlemeyi seviyorum.Zengin sporu.
Hiç oynamadım, izlemeyi seviyorum.Zengin sporu.
Maalesef ilk defa evde değilim izleyemem ama zaten alcaraz iyi yetenekli falan ama eskide kaldım ben ya. Messi ve Ronaldo sonrası tenis de efsanelerine bir daha girecek ikiliyi bulamayız. Ölümüne federerci olsam da oranın kralı nadal oldu her zaman. Sen kimi tutuyorsun? Kadın erkek aktif pasif sıralama yapsana merak ettim sevdiklerini.@Daredewill Roland Garros finali var dmaxte, izlemek istersen.
İzlemeyi seviyorsan animesi de var güzeldir, belki tenise başlatır seni.Hiç oynamadım, izlemeyi seviyorum.
Öyle bile olsa,çok zor bir spordur.ayrıca tenisçi dirseği hastalığı cabası.Zengin sporu.
Fakirler için alternatifi var başına masa koyuyorsun .dZengin sporu.
Sevdiklerim Nadal, Federer, Del Potro, Murray, Wawrinka şeklinde gider. John İsner'ın da sene boyunca pek ortalarda görünmeyip bir anda Wimbledon'da ortaya çıkarak hayvan gihi servisiyle herkesi terletmesini seviyordum mdndmd. Yeni nesilden Alcaraz'ı da Sinner'i de seviyorum, Nadal-Federer kadar olamasalar da bunların da büyük bir rekabet olacağına inanıyorum. Medvedev de ilginç bir adam, gününde olunca acayip bir seviyeye çıkıyor, hakemlerle vs. konuşmaları da eğlenceli. Bir de Rublev'i seviyorum oyun olarak ama mentali çok zayıf, psikolojik yardım almazsa bir şey olmaz kendisinden.Maalesef ilk defa evde değilim izleyemem ama zaten alcaraz iyi yetenekli falan ama eskide kaldım ben ya. Messi ve Ronaldo sonrası tenis de efsanelerine bir daha girecek ikiliyi bulamayız. Ölümüne federerci olsam da oranın kralı nadal oldu her zaman. Sen kimi tutuyorsun? Kadın erkek aktif pasif sıralama yapsana merak ettim sevdiklerini.
Fakirler için alternatifi var başına masa koyuyorsun .d
Sharapova yaşı 30 dan fazla olan herkesin sevgilisidir. İlk Wimbledon kazanması yeter. O da tenis dışı tenisten çok kazanmıştır. Kadınlar da woziaki vardı onu severdim. Şimdi kadınlar çok dağılıyor ama izlemesi zevkli olabiliyor.Sevdiklerim Nadal, Federer, Del Potro, Murray, Wawrinka şeklinde gider. John İsner'ın da sene boyunca pek ortalarda görünmeyip bir anda Wimbledon'da ortaya çıkarak hayvan gihi servisiyle herkesi terletmesini seviyordum mdndmd. Yeni nesilden Alcaraz'ı da Sinner'i de seviyorum, Nadal-Federer kadar olamasalar da bunların da büyük bir rekabet olacağına inanıyorum. Medvedev de ilginç bir adam, gününde olunca acayip bir seviyeye çıkıyor, hakemlerle vs. konuşmaları da eğlenceli. Bir de Rublev'i seviyorum oyun olarak ama mentali çok zayıf, psikolojik yardım almazsa bir şey olmaz kendisinden.
Kadın tenisi şu an izlenecek gibi değil ya, çok çabuk dağılabiliyorlar hem oyun olarak hem kariyer ama Swiatek sempatik. Raducanu'yu da seviyordum da kız artık sadece reklamda oynuyor kdkdmdm. Çocukken de klasik Williamslarla Sharapova.