Oha doğulu anlamda ilk amerikan güreşi denemesi mi bu ilk defa görüyorum.Ne değişik zamanlardı ya
Bilgehan Demir'in profesyonel güreşi Türkiye'ye getirme denemesi.Şimdi görünce üzerinden ne kadar zaman geçtiğini hatırladım.Ne değişik zamanlardı ya
Bu... inanılmaz keyifliymiş.Ne değişik zamanlardı ya
WWE gibi yüksek prodüksiyonlu seriyi Türkiye'de tutturamazlardı. Bizde öyle kültür hiç yok. Halk da sevmez.Bilgehan Demir'in profesyonel güreşi Türkiye'ye getirme denemesi.Şimdi görünce üzerinden ne kadar zaman geçtiğini hatırladım.
Çok gırgır malzemesi çıkar bundan :dBu... inanılmaz keyifliymiş.
Aynen.Kuran kursunda güreşen çocuklar büyüdü ama ona rağmen kitle oluşturmak neredeyse imkansız.Bir ara yanlış hatırlamıyorsam amatör olarak bir seyler yapmaya çalışan bir grup vardı lakin şu an ne yaptıkları hakkında bir fikrim yok.WWE gibi yüksek prodüksiyonlu seriyi Türkiye'de tutturamazlardı. Bizde öyle kültür hiç yok. Halk da sevmez.
Alamancılar mı yapmıştı ?Aynen.Kuran kursunda güreşen çocuklar büyüdü ama ona rağmen kitle oluşturmak neredeyse imkansız.Bir ara yanlış hatırlamıyorsam amatör olarak bir seyler yapmaya çalışan bir grup vardı lakin şu an ne yaptıkları hakkında bir fikrim yok.
Bu tarz bir organizasyona Taner Tolga tipi elemanlar lazım, öyle olsa tutar bir nebze.WWE gibi yüksek prodüksiyonlu seriyi Türkiye'de tutturamazlardı. Bizde öyle kültür hiç yok. Halk da sevmez.
Yok usta.Wrestling Turkey grubundan birkaç eleman yapmıştı diye hatırlıyorum.Alamancılar mı yapmıştı ?