Bak bu gibi tipler var olduğu program tutabilir. Ancak bizim millet kurgu ile gerçeği pek ayırt edemiyor. Ben bundan dolayı tutmadığını düşünüyorum.Bu tarz bir organizasyona Taner Tolga tipi elemanlar lazım, öyle olsa tutar bir nebze.
Bak bu gibi tipler var olduğu program tutabilir. Ancak bizim millet kurgu ile gerçeği pek ayırt edemiyor. Ben bundan dolayı tutmadığını düşünüyorum.Bu tarz bir organizasyona Taner Tolga tipi elemanlar lazım, öyle olsa tutar bir nebze.
Bu biraz şov işi ya, al benisi olmayan adamların sahte dövüşünü kimse izlemez zaten. Enerjisi satacak kişiler lazım.Bak bu gibi tipler var olduğu program tutabilir. Ancak bizim millet kurgu ile gerçeği pek ayırt edemiyor. Ben bundan dolayı tutmadığını düşünüyorum.
Beyaz futbol ekibi WWE güreşi, inanılmaz tutardıBu biraz şov işi ya, al benisi olmayan adamların sahte dövüşünü kimse izlemez zaten. Enerjisi satacak kişiler lazım.
Arap öğrencilerin fb üniversitesi mezuniyetinde dans ettiği video atacaktım o konuya ama bulamadım. Dünya gündemine atayım bari. Futbol konusunu Avrupa Şampiyonası var diye kapattılar sanırım.Futbol Sohbet konusu nerede?