İtalya elenmeyecek takım değil ama diğerlerinin de ekstra şeyler yapması lazım. Topu karşıla Vargasa at taktiği maalesef sökmez. Şimdi baktım çin maçındaki 120 sayının 42 tanesini vargas almış. Vargas olmasa üç maçı da kaybederdi heralde takım.Çok güzeldi ama İtalya eleyecek sanırım bizi ...
İtalya elenmeyecek takım değil ama diğerlerinin de ekstra şeyler yapması lazım. Topu karşıla Vargasa at taktiği maalesef sökmez. Şimdi baktım çin maçındaki 120 sayının 42 tanesini vargas almış. Vargas olmasa üç maçı da kaybederdi heralde takım.
İtalyanın da kendi süperstarı var. Vargasla o birbirini yerken bizden ikinci bir oyuncunun +25 sayı alması lazım
Sabah 1 saat öncesinden alarm kuruyor maçı kaçırmamak için. Sağlam fanatik çıktı... Beni kandırıyormuş.Voleybol fanatiği çıktı bu. @artyomdh
Bugün öğlen ikide kalktım. Maç olduğunu ülke yangın yeri iken muhalefet yapmak yerine parise gidip tripten tribe giren özgür özel görüntülerinden öğrendim ustam.Sabah 1 saat öncesinden alarm kuruyor maçı kaçırmamak için. Sağlam fanatik çıktı... Beni kandırıyormuş.