Ben böyle düşünmüyorumGenel olarak leş bir olimpiyat geçiriyoruz. Güreş ve boks umarım biraz madalya getirir. Altın lazım.
Bizim potansiyelimiz bu kadar
Ne bekleniyor bilmiyorum ama ne kadar spor kültürümüz var ki ne kadar madalya bekleyelim
Ulkemizde gelenek olan sporcu yetistiren bir spor bransi yok ki
Olimpiyatın ana branşlarından olan yuzuculuk malesef yok. Amerika tek başına 25 madalya almis yuzuculukten bu olimpiyatta. Total kaç madalya dağıtılıyor bilmiyorum
Atletizm yine yok. Olimpik seviyedeki atletlerimizin hepsi bizim egitimimizden ziyade kendi çabaları ile bir yerlere gelmis insanlar
Gecen olimpiyat 1 madalya aldik diye herkesin gaza geldiği okçulukta bile bir gelenegimiz yok. Mesela Güney Kore de lisede ders olarak veriliyormuş okçuluk.Adamlar son 5 olimpiyatta mi 6 olimpiyatta mi tam hatırlamıyorum kadın takim okçuluk altin madalyasını alıyormuş. Dominasyonu düşünün
Bizim genel anlamda bir spor kültürümüz yok ki
Ülkede bayan voleybolcu yetişiyor bir tek. O da Vakifbank, Eczacinasi gibi bu işi sahiplenmiş sponsor firmaların düzgün bir federasyon ile bir araya gelmesi sonucu
Ne futbol ne basketbol ne de diğer takım sporlarında geleneklerimiz tarzımiz vb. Yok
Olimpiyatlarda Boks Tekvando Güres madalya umudumuz olan branşlar, onlarda bile ne kadar gelenek olarak yetiştiriyoruz sporcularımızı bilmiyorum
Alaninda iyi 3 5 iyi spor kulübünün olayı sahiplenmesi ile yetişen sporcular genelde
Kısaca bizim potansiyelimiz bu zaten
Ben yüzmede, atletizm de, sırıkla atlamada hatta okçulukta üst seviyede yarisabiliyor olmamıza bile seviniyorum