Usyk ise geri vites yapmadan hep maçı istedi. 2 yılda çok yükseldi gözümde.En sevilen figürlerden biriydi en sevilmeyene döndü bir iki yılda.
Usyk ise geri vites yapmadan hep maçı istedi. 2 yılda çok yükseldi gözümde.En sevilen figürlerden biriydi en sevilmeyene döndü bir iki yılda.
Tekrar tarih düşmüşler Tyson vs Usyk olacakmış.Usyk ise geri vites yapmadan hep maçı istedi. 2 yılda çok yükseldi gözümde.
Tyson Furry denen ezik bu konuda sorumlu olabilir çok fazla meşgül etti tüm boks alemini.Yeni nesil boksörlerde iş yok.
Usyk Vs Hrgovic olacak diyorlardı. Şimdi takvim nasıl?Tekrar tarih düşmüşler Tyson vs Usyk olacakmış.
Çekilene 10 milyon tazminat koymuşlar.
Tek gözlü Kraldan dinliyorum genelde bunları.Usyk Vs Hrgovic olacak diyorlardı. Şimdi takvim nasıl?
Tek gözlü kralın hayatına baktım da epey etkileyici. Gerçek bir dövüşçüymüş adam.Tek gözlü Kraldan dinliyorum genelde bunları.
Edit: Maç tarihi Mayıs 18
Tam bir ingilizci ama ne zaman ingiliz bir dövüşçü dövüşüyor olsa direkt tutuyor adamı xDTek gözlü kralın hayatına baktım da epey etkileyici. Gerçek bir dövüşçüymüş adam.