Bizim lige getirmek lazım bunu.
Çıkın erkek gibi oyununuzu oynayın 90 dakikalık maçlarda 45 dakika top oynuyorlar.
Bizim lige getirmek lazım bunu.
Kimse ayırmadığına göre oyunun bir parçası gibi geldi bana Heriflerden biri yere inince kazananı belirler gibi adamı alıp gittilerBizim lige getirmek lazım bunu.
Çıkın erkek gibi oyununuzu oynayın 90 dakikalık maçlarda 45 dakika top oynuyorlar.
Oyununda bile vardı bu arada birbirlerini tutup yumruklaşıyorlar.Kimse ayırmadığına göre oyunun bir parçası gibi geldi bana Heriflerden biri yere inince kazananı belirler gibi adamı alıp gittiler
Oyununda bile vardı bu arada birbirlerini tutup yumruklaşıyorlar.
Öyleymiş. Eldivenleri çıkartınca hakem kontrolünde kavga edebiliyorsun. Ense gibi tehlike oluşturan bölgelere vurmak yasak. Kavganın sonunda iki taraf da ceza alıyor.Kimse ayırmadığına göre oyunun bir parçası gibi geldi bana Heriflerden biri yere inince kazananı belirler gibi adamı alıp gittiler
Evet kural bu. İki kişi sopaları atıp eldivenleri çıkartınca vsye başlıyorlar ve birisi düşene kadar kimse müdahale etmiyor. Kaybeden süre cezası alıyor.Kimse ayırmadığına göre oyunun bir parçası gibi geldi bana Heriflerden biri yere inince kazananı belirler gibi adamı alıp gittiler
Bu kısım doğru değil diye biliyorum. Kavga eden iki taraf da 5 dakika ceza alıyor. Kavga tek taraflı başlatılıyorsa başlatan kişi fazladan süre cezası alıyor.Evet kural bu. İki kişi sopaları atıp eldivenleri çıkartınca vsye başlıyorlar ve birisi düşene kadar kimse müdahale etmiyor. Kaybeden süre cezası alıyor.
Eğer karşıdaki kabul etmezse eldiveni çıkartmıyor. Eğer kabul edilmediği halde saldırı olursa saldıran ceza alıyor.
Yanlış biliyor olabilirim tabi. Benim NHL bilgim NBA devre aralarında göz gezdirdiğim kadar.Bu kısım doğru değil diye biliyorum. Kavga eden iki taraf da 5 dakika ceza alıyor. Kavga tek taraflı başlatılıyorsa başlatan kişi fazladan süre cezası alıyor.