Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Spor Konusu

Kimse ayırmadığına göre oyunun bir parçası gibi geldi bana :D Heriflerden biri yere inince kazananı belirler gibi adamı alıp gittiler :D
Evet kural bu. İki kişi sopaları atıp eldivenleri çıkartınca vsye başlıyorlar ve birisi düşene kadar kimse müdahale etmiyor. Kaybeden süre cezası alıyor. :D

Eğer karşıdaki kabul etmezse eldiveni çıkartmıyor. Eğer kabul edilmediği halde saldırı olursa saldıran ceza alıyor.

Evet kural bu. İki kişi sopaları atıp eldivenleri çıkartınca vsye başlıyorlar ve birisi düşene kadar kimse müdahale etmiyor. Kaybeden süre cezası alıyor. :D

Eğer karşıdaki kabul etmezse eldiveni çıkartmıyor. Eğer kabul edilmediği halde saldırı olursa saldıran ceza alıyor.
Bu kısım doğru değil diye biliyorum. Kavga eden iki taraf da 5 dakika ceza alıyor. Kavga tek taraflı başlatılıyorsa başlatan kişi fazladan süre cezası alıyor.

Çukurova bld.-ptt sultanlar veleybol maçını izledim güzeldi. 3 takım hariç diğerleri birbirine yakın, maçlar çekişmeli geçiyor bir Fenerbahçe vakıfbank ezip geçtiği için bir yerden sonra püff oluyorsun.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık