Adam siyasi gücünün yarattığı sarhoşlukla bir programda yanımda makine olsa hakemi vururum diyor, yetmiyor fairyplay ödülü alıyor(imdattttt), o da yetmiyor gelip sahanın ortasında hakemi kırıyorlar ekibiyle. Adama Hasan Tahsin muamelesi yapacaksınız utanmasanızGs ile ilgili bir durum yok yav sen yanlış anlamışsın xD
Adeta bir CheAdam siyasi gücünün yarattığı sarhoşlukla bir programda yanımda makine olsa hakemi vururum diyor, yetmiyor fairyplay ödülü alıyor(imdattttt), o da yetmiyor gelip sahanın ortasında hakemi kırıyorlar ekibiyle. Adama Hasan Tahsin muamelesi yapacaksınız utanmasanız
Ünlü bolivyalı direnişçi Alvaro Recoba'nın da dediği gibi "Bu pilav daha çok su kaldırır."....
Adamın biri gelse sana deseki tesisatçı çağırdım işini yapacağına evi bok içinde yüzdürdü ben de darp ettim. Ne diyeceksin tecavüzcüyle eşit mi tutacaksın ?Malum kesimden malum bir şahıs başkan sıfatıyla sahaya girip hakem yumruklamış, tüm dünyada manşet olmuşuz itibar güven saygı vs itin gtünde bile değildir artık. Siz daha ne konuşuyorsunuz anasını satayım. Sokak köpeği sorununun da ekonomik, politik, etnik sorunların da evveliyatını seveyim bunun da. Tampon olmayın şöyle olaylara o saatte orada ne işi varmış demekten farkı yok hakem üzerinden eleştiri getirmenin
Olum bunu yapan taraftar değil öyle olsaydı da büyük rezillik olurdu ayrı ama bunu yapan bir kulüp başkanı ona bu cüreti veren şey de malum bağlantıları. Tepeden tırnağa kokuşmuşlukAdamın biri gelse sana deseki tesisatçı çağırdım işini yapacağına evi bok içinde yüzdürdü ben de darp ettim. Ne diyeceksin tecavüzcüyle eşit mi tutacaksın ?
İyi yapmış, oh olmuş vesaire demiyoruz zaten. Olacak olan buydu çok şeee etmeyin tırt ligini diyoruz xD
Olayı basit bir yumruklaşma olarak görecek kadar saf olabilseydim keşke. Mevzuyu ciddi ciddi işini yapamyan bir hakemin yumruk yemesi olarak görüyorlar. Olay hakem falan değil, ülke her şeyiyle çürümüş bir vaziyette. Buradaki asıl tepkiler de o bylokçu şerefsize. Futbolda bunlar olunca daha çok gündem oluyor sadece. Yoksa insanlar kaç gündür Somali'li başkanın oğlunun öldürdüğü kuryeyi de konuşuyor, dayak yiyen doktorları da... Bunları görmek için biraz gözünü, kulağını kapamamak gerekiyor sadece.Malum kesimden malum bir şahıs başkan sıfatıyla sahaya girip hakem yumruklamış, tüm dünyada manşet olmuşuz itibar güven saygı vs itin gtünde bile değildir artık. Siz daha ne konuşuyorsunuz anasını satayım. Sokak köpeği sorununun da ekonomik, politik, etnik sorunların da evveliyatını seveyim bunun da. Tampon olmayın şöyle olaylara o saatte orada ne işi varmış demekten farkı yok hakem üzerinden eleştiri getirmenin
Mevcut zihneyeti yermek için böyle şeylere gerek yok ne kadar adi olduklarını biliyoruz zaten.Olum bunu yapan taraftar değil öyle olsaydı da büyük rezillik olurdu ayrı ama bunu yapan bir kulüp başkanı ona bu cüreti veren şey de malum bağlantıları. Tepeden tırnağa kokuşmuşluk