Queen'e abi çeken adam içinde Fuji,Sengoku,Tsuru'nun olduğu gemiye kafa atma güveni buluyor bu daha ne Hep dedim bu Kaido'nun tayfasındakiler çok ego manyağı.Kendilerini herkesten güçlü görüyorlar.Aynen öyle kanka. Hayır neyine güveniyorsa
Doğru bak. Jack de böyleydi. Baya ego manyağı herifler. O yüzden dayak yemeleri çok zevkli olacakQueen'e abi çeken adam içinde Fuji,Sengoku,Tsuru'nun olduğu gemiye kafa atma güveni buluyor bu daha ne Hep dedim bu Kaido'nun tayfasındakiler çok ego manyağı.Kendilerini herkesten güçlü görüyorlar.
Worstgende adamın teki Luffy ve Zoro'ya sıkıntı çıkardı diye Apoo'yu yc1.5 yapmıştıDoğru bak. Jack de böyleydi. Baya ego manyağı herifler. O yüzden dayak yemeleri çok zevkli olacak
şu jinbeinin teklediği eleman da kaçtıklarını biliyordu hey gidi :S o da bmden korktuğu için elimden kaçırdım diyememişti, şimdi de queen. birileri en son wci ve wano benzerlikleri konusu açarsa ekler artık, bizimkilerin kaçtığını bilip de söylemeyen kişiler kategorisineQueen, bizimkilerin içeri sızdığını Kaido duyup sinirlenmesin diye kimseye duyurmadan işlerini bitirmeye karar veriyor.
Geçmiş olsun. Sevenlerine sabır diliyorum.
Oda'nın tarzının en sevmediğim kısmı. Başka plot kılıfları bulsun artık bu ne yav :/ BM'nin mapusundan kaçtığında da elemanlardan biri azar yememek için bu bilgiyi vermiyordu diğerlerine. Wano'daki mapusta da aynı terane, bir de üstüne Queen bu kafayla hareket ederse iyice suyu çıkacak bu işin.''Bu işü kendüm halletmelüyüüm.'' Bu kafaya girildiği zaman sonucun ne olduğunu biliyoruz artık.
Oha Yuh artık ya. Bir de 1,5 ne abiWorstgende adamın teki Luffy ve Zoro'ya sıkıntı çıkardı diye Apoo'yu yc1.5 yapmıştı
Değişik kafalar yaşıyor onlar.Çok daha epik yorumlar var siteye bir göz gezdirmen gerek onun için tabii Sağ kol ile sol kol arasında gördüklerine diyorlar bunu.Dof'a falan diyen bir kitle de var.Oha Yuh artık ya. Bir de 1,5 ne abi
Üzdü.Apoo yoğun bakımda, yardım edemez.
Burada arada yazıyorlar o site ile ilgili. O yüzden ünlerini biliyorum ama yinede insan hayret ediyorDeğişik kafalar yaşıyor onlar.Çok daha epik yorumlar var siteye bir göz gezdirmen gerek onun için tabii Sağ kol ile sol kol arasında gördüklerine diyorlar bunu.Dof'a falan diyen bir kitle de var.