Ne olur şaka yapıyorum de.Sanırım bu laf Zoro'dan değil, Luffy'den çıkıyor. Hapishanede yarım kalan hesabı kapatmak istediğini söylüyor.
Ne olur şaka yapıyorum de.Sanırım bu laf Zoro'dan değil, Luffy'den çıkıyor. Hapishanede yarım kalan hesabı kapatmak istediğini söylüyor.
Niye gayet tatlı bir kurgu, yemedin mi yoksa.Keşke sövmek serbest olsaydı.
Vs sahnesi değildi aslında gördüğüm Jack'in mamut formunda tanklama denediği sahneydi üçü birden fiziksel atak gönderince tanklayamadı haliyle.Kaido ile hiç kimse dövüşmeden Luffy tek gelip indiriyorsa o zaman Mom vs üçlüden beter olmuş öyleyse.Jack Smoothie'yi bırak Cracker'dan daha zayıf birisi.Oyunda Bm'ye 3 kişi dalıp indirirlerken Kaido'yu Luffy tek indiriyor.Luffy,Kata,Kid'in Jack'e dalıp indirmesinden pay çıkarıyorsun da Luffy tek indiriyor diyorum Kaido'yu oyunda.Luffy,Kata,Kid'in daldığı yonko olmayan herhangi birisinin selasını okuruz opta.
Fb'de denjiro ve kanjuro gözüküyordu. Belki denjiro vs queen olur. Gerçi kılıc ustasına rakip olarak kılıç ustası yakışır ama...belki dokuz kından birinin geçmişten bi hesabı çıkar da luffyden devralır queeni
Ne olur şaka yapıyorum de.