Usopp seri sonu amiral seviyesiKF'de her karakter bir defaya mahsus da olsa Amiral Seviyesi görmüştür.
Usopp seri sonu amiral seviyesiKF'de her karakter bir defaya mahsus da olsa Amiral Seviyesi görmüştür.
Mevzu kaldığı yerden devam ediyor. Bizimkiler kaçacak, Apoo iptal.
Reis bir Amiral, bir Yonko'yu devirdi, misyonunu başarıyla yerine getirdi reis. Kizaru'ya ayar verdiği zamanı unutmadığımız gibi bunu da unutmayacağız!
Hayaller Sanji vs QueenQueen, bizimkilerin içeri sızdığını Kaido duyup sinirlenmesin diye kimseye duyurmadan işlerini bitirmeye karar veriyor.
Geçmiş olsun. Sevenlerine sabır diliyorum.
O zaman bunlar dana'ya girer gibi queen'e girecek.Queen, bizimkilerin içeri sızdığını Kaido duyup sinirlenmesin diye kimseye duyurmadan işlerini bitirmeye karar veriyor.
Ooo güzel. Kaido dan önce antrenman yapacaklar beraber demek ki...Queen, bizimkilerin içeri sızdığını Kaido duyup sinirlenmesin diye kimseye duyurmadan işlerini bitirmeye karar veriyor.
@Voltairé yazık oldu.Queen, bizimkilerin içeri sızdığını Kaido duyup sinirlenmesin diye kimseye duyurmadan işlerini bitirmeye karar veriyor.
4 Nova vs Queen ha? Apoo reis de yardım eder umarım.Queen, bizimkilerin içeri sızdığını Kaido duyup sinirlenmesin diye kimseye duyurmadan işlerini bitirmeye karar veriyor.