Evet.. One Punch Man hem anime, hem manga ilerleyişi yeterli hızda değil. Hele Anime 2. Sezonda battı şirket değiştirmişler.. Mangası kötü demiyorum ama beklediğine değmiyorO manganın çizimlerini gördün mü hiç ?
Evet.. One Punch Man hem anime, hem manga ilerleyişi yeterli hızda değil. Hele Anime 2. Sezonda battı şirket değiştirmişler.. Mangası kötü demiyorum ama beklediğine değmiyorO manganın çizimlerini gördün mü hiç ?
Yaklaşık 4-5 yıldır her sene 39 bölüm fix veriyor. 9 ayda 21 bölüm normal zaten.9 ayda 21 bölüm vermiş diyorsunuz ki 4.5 yılda biter. Haftada 1 bölüm verse zaten biter de o iş öyle olmuyor işte.
OPM hikâyesel olarak iyi değil zaten sırf çizimler için takip ediyorum.Evet.. One Punch Man hem anime, hem manga ilerleyişi yeterli hızda değil. Hele Anime 2. Sezonda battı şirket değiştirmişler.. Mangası kötü demiyorum ama beklediğine değmiyor
Luffy: I’m done with saying... // I’ll beat you “someday”. // *pant* // *pant* // Just ‘cause you’re an Admiral... // Who says I’ve got to run away?!!! // I had enough of that two years ago!!!Tam olarak artık kaçmayacağım demiyor biraz maksadının dışına çıkarılmış o laf.
Ya tamamda opm 20 yıldır her hafta anime yapıyormu adam hakkıyla iş çıkaramıyor anime çöp oldu manga ayda 2 kere çıkıyor bir bölüm manga çıktığında yeni bir film çıkmış muamelesi yapıyoruzOne Punch Man mangakası daha çöp diğer mangakaların hepside melek değil yani. 3 ayda 1 bölüm çıktığını biliyorum Opm'de...
Skypiea mı sıkıcı...... Başıyla sonuyla çizimleriyle karakterleriyle özellikle fbsiyle muazzam bir ark Skypiea.Ben anime olarak izlemiştim iki günde bir arc bitirirken Skypia'yı üç haftada bitirdim. O zaman yaşta küçük önüme ne koysalar sıkılmadan izliyorum. Hani sıkılmak ne demek bilmiyordum mesela. O halimin önüne Tarkovsky filmi koysan yine sıkılmadan izlerdim... Fakat Skypia o kadar sıkıcıydı ki.... Wano'nun da aşağı kalır yok gerçi herhalde Oda hayatında en çok arayı bu Arc verdi. Kaçıncı ara bu sayan arkadaşlar mı var?
Bu arada başı biraz sıkıcıydı ama ortalar ve son çok güzeldiSkypiea mı sıkıcı...... Başıyla sonuyla çizimleriyle karakterleriyle özellikle fbsiyle muazzam bir ark Skypiea.
#OdasevicikekobanlansınSkypiea mı sıkıcı...... Başıyla sonuyla çizimleriyle karakterleriyle özellikle fbsiyle muazzam bir ark Skypiea.