Seri net bir şekilde bitecek bence 5 yıla.Olayları hızlandırdı Oden fbsi ile.Seri yokuş aşağı gidecek artık.
Ben de öyle düşünüyorum, Savaş Lordluğunun kalkması, Linlin'in dünyadaki itibarının iki paralık olması, Wano'da en azından 1 imparatorun inecek olması, geri tek bir yol poneglyph'i kalması, Teach'in yine bir şeyler peşinde olması bu yokuşu oldukça hızlandırıyor.Seri net bir şekilde bitecek bence 5 yıla.Olayları hızlandırdı Oden fbsi ile.Seri yokuş aşağı gidecek artık.
Oda bize çok sövdürecek bence timeskipden önce ve dressrosada iyi gidiyorduda cake island wano derken içine etti iyiceOda Seriyi hızlandıracam derken Devrimcileri unutmaz umarım
Oda tüm olayları bağlıyor zaten bir şekilde yine.Artık bu hızlanma seriyi ya eskisinden de iyi yapacak ya da batıracak bakalım.Wano'nun ben en az 30 bölüm daha süreceğini düşünüyorum.Aşağı yukarı 1 yıl daha wano sonra da direk end game bana göre.Ben de öyle düşünüyorum, Savaş Lordluğunun kalkması, Linlin'in dünyadaki itibarının iki paralık olması, Wano'da en azından 1 imparatorun inecek olması, geri tek bir yol poneglyph'i kalması, Teach'in yine bir şeyler peşinde olması bu yokuşu oldukça hızlandırıyor.
Devrimciler zaten uzun süredir pasif bir oluşum bu saatten sonra en fazla son savaş birde 10-20 bölümlük bir Fb olur dahasıda olmaz.Oda Seriyi hızlandıracam derken Devrimcileri unutmaz umarım
O hızlandırma bence batıracak seriyi ağlarım batırırsa ben ağlarsam japonlar çarmıha gerer bunu ben bu seriyi 3 kere izledim mangasını okudum şu an renkli mangasına başlıyorum ve daha 17 yaşındayım benden çok daha fazla izlemiş olanlar var bu forumda insanlar bu seriye tutulmuş eğer batırırsa katliamOda tüm olayları bağlıyor zaten bir şekilde yine.Artık bu hızlanma seriyi ya eskisinden de iyi yapacak ya da batıracak bakalım.Wano'nun ben en az 30 bölüm daha süreceğini düşünüyorum.Aşağı yukarı 1 yıl daha wano sonra da direk end game bana göre.
Onlar 30 milyonluk korsan döven kanunsuzlar çetesi işte bir olayları yok...Oda Seriyi hızlandıracam derken Devrimcileri unutmaz umarım
yeni avatar çok güzelOnlar 30 milyonluk korsan döven kanunsuzlar çetesi işte bir olayları yok...
Onu arka planda işliyor biraz ya, son arctan önce ana odak olacağını sanmam.Oda Seriyi hızlandıracam derken Devrimcileri unutmaz umarım