Balık adam arcına harcanan zaman yazık.
Son 1.5 senede mangada güncelde olduğum Skypia'yı haftada bir bölüm formatında okumaya karar verdim.Şuan bitirmiş olarak söyleyebilirimki forum o zamanlar olsaydı seriyi toptan bırakacak birçok kişi olurdu.Balık adam arc, Skypia, Alabasta, Thriller Bark gereksiz uzun
Skypia aslında eğlenceli bir arc ama luffy VS enel hariç dövüş kısımları baya kötü.Son 1.5 senede mangada güncelde olduğum Skypia'yı haftada bir bölüm formatında okumaya karar verdim.Şuan bitirmiş olarak söyleyebilirimki forum o zamanlar olsaydı seriyi toptan bırakacak birçok kişi olurdu.
Ben anime olarak izlemiştim iki günde bir arc bitirirken Skypia'yı üç haftada bitirdim. O zaman yaşta küçük önüme ne koysalar sıkılmadan izliyorum. Hani sıkılmak ne demek bilmiyordum mesela. O halimin önüne Tarkovsky filmi koysan yine sıkılmadan izlerdim... Fakat Skypia o kadar sıkıcıydı ki.... Wano'nun da aşağı kalır yok gerçi herhalde Oda hayatında en çok arayı bu Arc verdi. Kaçıncı ara bu sayan arkadaşlar mı var?Son 1.5 senede mangada güncelde olduğum Skypia'yı haftada bir bölüm formatında okumaya karar verdim.Şuan bitirmiş olarak söyleyebilirimki forum o zamanlar olsaydı seriyi toptan bırakacak birçok kişi olurdu.
Dostum bir şey demiyorum yav, bana az geliyor. :/ Daha iyisini bekliyorum sadece tüketici olarak, garip bir şey değil ki yaptığım.Ya anlamıyorum BAA isterse 300 bölüm sürmüş olsun bu diğer arcların süresini belirlemez ki, Oden geçmişinde gördük adam 5 bölümde hayvan gibi bilgi verdi.
Ara mı artık manga 2 haftada bir çıkmıyor mu ?Ben anime olarak izlemiştim iki günde bir arc bitirirken Skypia'yı üç haftada bitirdim. O zaman yaşta küçük önüme ne koysalar sıkılmadan izliyorum. Hani sıkılmak ne demek bilmiyordum mesela. O halimin önüne Tarkovsky filmi koysan yine sıkılmadan izlerdim... Fakat Skypia o kadar sıkıcıydı ki.... Wano'nun da aşağı kalır yok gerçi herhalde Oda hayatında en çok arayı bu Arc verdi. Kaçıncı ara bu sayan arkadaşlar mı var?
Yemin ederim sıkıntıdan kendi fanfic hikayelerimi yazmaya başlayacağım.Ara mı artık manga 2 haftada bir çıkmıyor mu ?
Bazı yerlerde gereksiz vakit, bölüm harcadığı doğru ama 5 sene içinde bitirmeyi cidden kafasına koyduysa yapabilir. Oden geçmişinde bu kadar bilgi verilmesinin en önemli sebebi bence cidden artık bitirmek istemesi, yoksa 15-16 bölüm yerine 7-8 bölümle geçiştirip her şeyin üstünü yine örtebilirdi.Dostum bir şey demiyorum yav, bana az geliyor. :/ Daha iyisini bekliyorum sadece tüketici olarak, garip bir şey değil ki yaptığım.