Önce kınlar 3-5 şov yapsın bi Daha King'in sırası gelmedi gelince coşturacak kendisi. 9 kınlara falan zevkine işkence eder BDSMci reis.Law King'e teşekkür eder muhtemelen.Gerçi Raizo'yu indirememişti King reis Shinobu zorlamasın
Önce kınlar 3-5 şov yapsın bi Daha King'in sırası gelmedi gelince coşturacak kendisi. 9 kınlara falan zevkine işkence eder BDSMci reis.Law King'e teşekkür eder muhtemelen.Gerçi Raizo'yu indirememişti King reis Shinobu zorlamasın
Bdsmciyi Marco ya da Zoro tokatlayacak seç beğen alÖnce kınlar 3-5 şov yapsın bi Daha King'in sırası gelmedi gelince coşturacak kendisi. 9 kınlara falan zevkine işkence eder BDSMci reis.
Enmalı Zoro Luffy'nin G4 seviyesine denk gelir işte. Marco da zaten WCI arcındaki Luffy'den güçlüdür. Hemen hemen Katakuri=King oluyor yine güç seviyesinde. He King Katakuri gibi sevilen biri olur mu o zor.Bdsmciyi Marco ya da Zoro tokatlayacak seç beğen al
Katakuri de güçlüydü.K.haki p.upu alan Luffy'yi bile dövdü adam zaten.Enma Zoro k.haki p.upu öncesi g4 seviyesinde olabilir şu an.King'i indirecekse p.up lazım ama.Aynısı Sanji için de geçerli.Enmalı Zoro Luffy'nin G4 seviyesine denk gelir işte. Marco da zaten WCI arcındaki Luffy'den güçlüdür. Hemen hemen Katakuri=King oluyor yine güç seviyesinde. He King Katakuri gibi sevilen biri olur mu o zor.
Evet Katakuri de Luffy'den güçlüydü zaten Oda Luffy'e zor bela aldırıyor villainleri. Ama ben Marco' yu genel olarak ikisinden güçlü görüyorum.Katakuri de güçlüydü.K.haki p.upu alan Luffy'yi bile dövdü adam zaten.Enma Zoro k.haki p.upu öncesi g4 seviyesinde olabilir şu an.King'i indirecekse p.up lazım ama.Aynısı Sanji için de geçerli.
Olabilme ihtimali yüksek.Evet Katakuri de Luffy'den güçlüydü zaten Oda Luffy'e zor bela aldırıyor villainleri. Ama ben Marco' yu genel olarak ikisinden güçlü görüyorum.
Ne güzel konuştun öyle.Enma Zoro k.haki p.upu öncesi g4 seviyesinde olabilir şu an.
Luffy sağ kol seviyesini geçtikten sonra tekrar power up aldı. Bence Marco'dan güçlü.Evet Katakuri de Luffy'den güçlüydü zaten Oda Luffy'e zor bela aldırıyor villainleri. Ama ben Marco' yu genel olarak ikisinden güçlü görüyorum.
Wci arcındaki Luffy'i demek istemiştim de belirtmemişim orada özel olarakLuffy sağ kol seviyesini geçtikten sonra tekrar power up aldı. Bence Marco'dan güçlü.
Güzel bakan güzel görürNe güzel konuştun öyle.