Bu senaryo bana Kata vs Carrot'u hatırlattı. Shinobu yediği tekle kalır bence hiç bulaşmaması daha iyi olurBu spoilera göre King'in ilk karşılaşacağı Shinobu. Momo'yu kurtarmaya giden Shinobu idi.
Bu senaryo bana Kata vs Carrot'u hatırlattı. Shinobu yediği tekle kalır bence hiç bulaşmaması daha iyi olurBu spoilera göre King'in ilk karşılaşacağı Shinobu. Momo'yu kurtarmaya giden Shinobu idi.
Wano sonu Law ve Shinobu'nun düğünü var.Kimileri wano sonu amiral olur kimileri de damat hayat böyle işte.Hazır karşılaşmışken King iyilik yapsın. Shinobu'yu dünyadan silsin. Shinobu hiç yokmuş olmamış gibi yaşayalım.
Seri öyle bir fairy tail moduna girdiki daha yeni sağ kolu yardım alarak kaçarak zar zor yenen Lufy şimdi yonkouları alabilirmi diye muallakta bile kalıyoruz.Koskoca yonkou gücü bumuydu yani.Ciddiye alınacak bir hali kalmadı serinin.Kadın deli gibi güçlü. Yani şu an Luffy onunla dövüşmeye karar verse, yenebilir mi o bile kesin değil. Bir şekilde aradan çıkması gerekiyor. Bana göre hiç Wano'ya gelmemeliydi.
Zayıflığı çıkarsa alır.Seri öyle bir fairy tail moduna girdiki daha yeni sağ kolu yardım alarak kaçarak zar zor yenen Lufy şimdi yonkouları alabilirmi diye muallakta bile kalıyoruz.Koskoca yonkou gücü bumuydu yani.Ciddiye alınacak bir hali kalmadı serinin.
İyi de şu konumda "İmparator alabilir mi?" diye sorgulamamız gayet doğal. Herif sağ kol seviyesini geçti artık önünde İmparator dışı bir seviye kalmadı. Hepimizin aklındaki soru zaten imparator seviyesinin veya Kaido seviyesinin ne kadar altında olduğu. King'dir odur budur hikâye artık Luffy için zaten.Seri öyle bir fairy tail moduna girdiki daha yeni sağ kolu yardım alarak kaçarak zar zor yenen Lufy şimdi yonkouları alabilirmi diye muallakta bile kalıyoruz.Koskoca yonkou gücü bumuydu yani.Ciddiye alınacak bir hali kalmadı serinin.
Millet luffy'nin 1 vs 1 atacağını sanıyor ama zaten önden 9 kın yaralayacak. Ondan sonra da yamatosu ,kid i, law ı ,Marco'su derken danaya girer gibi girecekler. Ama dediğin gibi önden amiral vs si olsa süper olurdu.Acıkacası yonko dan önce bi amiral indirse güzel olurdu o zaman kimse luffy'nin bm'yi yada kaido'yu yenmesini garipsemezdi gerci tek başına yenmicek kid law marco bunlar boşuna wano da değil.
Bana hava hoş.Bu senaryo bana Kata vs Carrot'u hatırlattı. Shinobu yediği tekle kalır bence hiç bulaşmaması daha iyi olur