O konuşma en fazla son sözün var mı konuşması olur/olmalıydı. Sonra paldır küldür girişmeliydi.Geçen bölüm gayet normal şekilde konuşuyordu. Ben de senin gibi düşünüyordum en başta, ama kavga dövüş muhabbeti yaptıkları için bu senaryo bana olası geldi. Hem Ana daha önce de Luffy ile dalga geçmişti "Kaido'yu yenemezsin" diye.
Kadın deli gibi güçlü. Yani şu an Luffy onunla dövüşmeye karar verse, yenebilir mi o bile kesin değil. Bir şekilde aradan çıkması gerekiyor. Bana göre hiç Wano'ya gelmemeliydi.O konuşma en fazla son sözün var mı konuşması olur/olmalıydı. Sonra paldır küldür girişmeliydi.
Kadın Wano'ya geldi, Kaidou'yla karşı karşıya gelme pahasına Luffy'i cezalandırmak için. Gözünü kan bürümüştü resmen. Böyle rahat bir iş olmamalı. Ben iyice koptum mangakanın mantığından. Yeminle hiç çözemiyorum bu Linlin'in ne yaptığını. Güçlü desen çöp kovalar, kızgın desen mamama diye gülen teyze bildiğin. Kadın bir türlü yukarı ivmeyi yakalayamadı.
Bu arc da düşmeden aradan çekilirse, bu saatten sonra hiç düşmeyecekmiş gibi geliyor bana.Kadın deli gibi güçlü. Yani şu an Luffy onunla dövüşmeye karar verse, yenebilir mi o bile kesin değil. Bir şekilde aradan çıkması gerekiyor. Bana göre hiç Wano'ya gelmemeliydi.
Düşmesine gerek de yok bence.Bu arc da düşmeden aradan çekilirse, bu saatten sonra hiç düşmeyecekmiş gibi geliyor bana.
Law aşkı Shinobu'yu kurtarır artık. @AidenBu spoilera göre King'in ilk karşılaşacağı Shinobu. Momo'yu kurtarmaya giden Shinobu idi.
Bulunduğu arcı mahveden bir karakter. Wano'ya geleceğini öğrendiğim an Wano beklentilerim öldü. Mangaka işleri hızlandırıp ikisini birden indirecek ama nasıl yapacak ben anlamadım.Bana göre hiç Wano'ya gelmemeliydi.
Hazır karşılaşmışken King iyilik yapsın. Shinobu'yu dünyadan silsin. Shinobu hiç yokmuş olmamış gibi yaşayalım.Law aşkı Shinobu'yu kurtarır artık. @Aiden
Görmesin olur ya Zoro kıskanır.Kin'emon cut that fire ball