Odeni Kinemonun önünde diz çökerken resmedeceklerse olur tabi.Oden'in hemen yanına heykelini dikmeye başlamak lazım.
Odeni Kinemonun önünde diz çökerken resmedeceklerse olur tabi.Oden'in hemen yanına heykelini dikmeye başlamak lazım.
Görünmez olduğuna ima yapmış. Nepalli'ye göre bölümde varmış yani.Ha iyiymiş o zaman.
Yazalım senaryo hazırdı zaten. Kaido göğe yükselmeye devam eder ve kınları üzerinden düşürür.Kaido : Şimdi anladım bugün dolunay demek planladığınız buydu. Birden etraf Kaido’nun ilk göründüğü zaman gibi değişmeye başlar.Hava değişir rüzgarlar çıkmaya ve gök kararmaya başlar. Kaido : Ejderlerin tek yapabildiğinin alev atmak olduğunu mu sandınız ? Bulut oluşturabilir onlara tutunabilirim ve onları manipule edebilirim.Atmosferdeki elektriği kullanabilirim.Masallarda duymuş olmanız gerekir ejderlerin bulutlara tutunduğunu. Kara bulutlar göğe yayılır ve dolunayı kapatmaya başlarlar. Kaido : Aptallar ! Dolunayı görmezseniz dönüşüm geçiremezsiniz.Bunu iyi biliyorum. Neko : Olamaz hayır. İnu : Bu son kozumuzdu lanet olsun ! Kaido ejder formunda duruşunu değiştirir ve pençesini kınlara doğru sallar :Thunder Claw Denjiro ve Ashura birlikte bloklamış ama yaralanmışlardır.Yıldırım birçoğunu çarpmış minkleri ise dışarı doğru savurmuştur.İnu ve Neko duvara yaslanmış hasar görmüştür. Luffy olanları görür ve bulutları dağıtması gerektiğini anlar. Luffy : Law beni yukarı yolla. Gear 3 :Fuusen Law : Shambles Luffy kıvrılır :Gomu gomu no Elephant Storm Dev yumruklar arka arkaya bulutlara isabet edip bir anafor oluşturmuştur.Bulutlar dağılır.Dolunay tekrar görünür.Neko’nun kürkü değişmiş ve kaslı ama atletik bir hale bürünmüştür. Son sayfa ————- Nekomamushi : Pedro haklıydı ! Hasır şapka şafağı getirecek olan kişi.Ay ışığını görebiliyorum.
Hikayede 1 gram ilerleme yok. Tam Oda'nın yapabileceği bir bölüm.Yazalım senaryo hazırdı zaten. Kaido göğe yükselmeye devam eder ve kınları üzerinden düşürür.Kaido : Şimdi anladım bugün dolunay demek planladığınız buydu. Birden etraf Kaido’nun ilk göründüğü zaman gibi değişmeye başlar.Hava değişir rüzgarlar çıkmaya ve gök kararmaya başlar. Kaido : Ejderlerin tek yapabildiğinin alev atmak olduğunu mu sandınız ? Bulut oluşturabilir onlara tutunabilirim ve onları manipule edebilirim.Atmosferdeki elektriği kullanabilirim.Masallarda duymuş olmanız gerekir ejderlerin bulutlara tutunduğunu. Kara bulutlar göğe yayılır ve dolunayı kapatmaya başlarlar. Kaido : Aptallar ! Dolunayı görmezseniz dönüşüm geçiremezsiniz.Bunu iyi biliyorum. Neko : Olamaz hayır. İnu : Bu son kozumuzdu lanet olsun ! Kaido ejder formunda duruşunu değiştirir ve pençesini kınlara doğru sallar :Thunder Claw Denjiro ve Ashura birlikte bloklamış ama yaralanmışlardır.Yıldırım birçoğunu çarpmış minkleri ise dışarı doğru savurmuştur.İnu ve Neko duvara yaslanmış hasar görmüştür. Luffy olanları görür ve bulutları dağıtması gerektiğini anlar. Luffy : Law beni yukarı yolla. Gear 3 :Fuusen Law : Shambles Luffy kıvrılır :Gomu gomu no Elephant Storm Dev yumruklar arka arkaya bulutlara isabet edip bir anafor oluşturmuştur.Bulutlar dağılır.Dolunay tekrar görünür.Neko’nun kürkü değişmiş ve kaslı ama atletik bir hale bürünmüştür. Son sayfa ————- Nekomamushi : Pedro haklıydı ! Hasır şapka şafağı getirecek olan kişi.Ay ışığını görebiliyorum.
Aynen öyle.Şu an ilerlemesin zaten aksiyon zamanı ana odaklansın.Bilgi yağan bölüm beklemek yanlış olur.Hikayede 1 gram ilerleme yok. Tam Oda'nın yapabileceği bir bölüm.
Bu yazdığını Oda'ya gösterme seni direkt editör olarak alır xD Çok laf az işin kitabını yazmışsın. Seri bozulur diye söylemiyorum bak eskisi gibi devam eder ama sen çok ağlarsın editör oluncaYazalım senaryo hazırdı zaten. Kaido göğe yükselmeye devam eder ve kınları üzerinden düşürür.Kaido : Şimdi anladım bugün dolunay demek planladığınız buydu. Birden etraf Kaido’nun ilk göründüğü zaman gibi değişmeye başlar.Hava değişir rüzgarlar çıkmaya ve gök kararmaya başlar. Kaido : Ejderlerin tek yapabildiğinin alev atmak olduğunu mu sandınız ? Bulut oluşturabilir onlara tutunabilirim ve onları manipule edebilirim.Atmosferdeki elektriği kullanabilirim.Masallarda duymuş olmanız gerekir ejderlerin bulutlara tutunduğunu. Kara bulutlar göğe yayılır ve dolunayı kapatmaya başlarlar. Kaido : Aptallar ! Dolunayı görmezseniz dönüşüm geçiremezsiniz.Bunu iyi biliyorum. Neko : Olamaz hayır. İnu : Bu son kozumuzdu lanet olsun ! Kaido ejder formunda duruşunu değiştirir ve pençesini kınlara doğru sallar :Thunder Claw Denjiro ve Ashura birlikte bloklamış ama yaralanmışlardır.Yıldırım birçoğunu çarpmış minkleri ise dışarı doğru savurmuştur.İnu ve Neko duvara yaslanmış hasar görmüştür. Luffy olanları görür ve bulutları dağıtması gerektiğini anlar. Luffy : Law beni yukarı yolla. Gear 3 :Fuusen Law : Shambles Luffy kıvrılır :Gomu gomu no Elephant Storm Dev yumruklar arka arkaya bulutlara isabet edip bir anafor oluşturmuştur.Bulutlar dağılır.Dolunay tekrar görünür.Neko’nun kürkü değişmiş ve kaslı ama atletik bir hale bürünmüştür. Son sayfa ————- Nekomamushi : Pedro haklıydı ! Hasır şapka şafağı getirecek olan kişi.Ay ışığını görebiliyorum.
Linlin değişik bir karakter. İnsanın yüzüne gülen sonra da sırtından vuran biri. Ülkemizde yaşasa Fetö'den içeri alınırdı.Linlin Luffy'i öldürmek için gelmedi mi zaten şimdi Luffy'i bağışlamak falan olmamış bu.
Sanji de Black Maria'yı gözetliyordu heralde görünmez halde.