Kan ile zulüm ile kurduğu tayfa böyle çatırdar. Aslında ihanetler Kaido tayfasına uyar. King'in sebebi de çok sağlam bence. Harbiden ırkını Kaido yok ettiyse çok sağlam bir sebep olur onun için. Belki de Kaido, King'in tüm ırkını yok etmiştir. Bu sırada İmpel Down müdürü olan King intikamını almak için müdürlükten istifa edip doğrudan ona saldırmaya gitmiştir. Yenilince de ırkının son üyesi olarak yok olmamak için Kaido'nun adamı olmuştur ki Kaido ya adamım ol ya da öl demiş olması muhtemel.Ula Kaidonun tek ihanet etmeyen adamı öldürdüğü ortağı Orochi kaldı bir tek
Ne mal adammış bu Kaido be
Birileri zoro'nun rakipleri gidiyor diye sinirlenmiş mi?Bu ne yav? Gerçek olamaz bu...
Yani Hiç uğraşmayalım o zaman, Kaido ve Bm de bizimle ittifak olsun, hatta BB de ittifak olsun, Luffy’i omuzlarda Raftele soksunlar...
?King tells momonosuke that he wants kill kaido because he killed his whole race 31 years ago. He wants to be an ally.
E yani bir zahmetKan ile zulüm ile kurduğu tayfa böyle çatırdar. Aslında ihanetler Kaido tayfasına uyar. King'in sebebi de çok sağlam bence. Harbiden ırkını Kaido yok ettiyse çok sağlam bir sebep olur onun için. Belki de Kaido, King'in tüm ırkını yok etmiştir. Bu sırada İmpel Down müdürü olan King intikamını almak için müdürlükten istifa edip doğrudan ona saldırmaya gitmiştir. Yenilince de ırkının son üyesi olarak yok olmamak için Kaido'nun adamı olmuştur ki Kaido ya adamım ol ya da öl demiş olması muhtemel.
King bu şekilde derinleşir bence güzel de olur.
Xebec'in de yenileceği anlaşıldığı sıra tayfası ihanet etmiş olabilir belli değil yani. Hele ben WB'den bir karşı tarafa geçiş ihtimali de bekliyorum.E yani bir zahmet
Bir Rocks D. Xebec değilsin ki bu kadar azmanı bir arada tutasın
Kim bilir neyin kafasını yaşıyordu bunları yapabileceğini düşünürken, pehh malın önde gideni
Klasil oda hep zoroya ezikleri verip onu güçlü gösterecek.Zoro kesecek denilen herkes müttefik oldu
Reyiz Zoro rakip bulur, zaten Kaido var hala... ama biz bir daha One Piece gibi seri bulamayız. Ben sizi düşünüyorum... najsnsnBirileri zoro'nun rakipleri gidiyor diye sinirlenmiş mi?