Dalga geçiyorum zaten. : ))Tamam da öğrenmiş olmuyor o zaman.
Ama minklerden esinlenip kendi son formunu daha iyi kontrol etme daha uzun süre kontrol etme gibi şeyler öğrenebilir. Veya Luffy gibi esinlenip farklı bir form bulur vs.
Dalga geçiyorum zaten. : ))Tamam da öğrenmiş olmuyor o zaman.
Var. Dün yazmıştı hatta, ama paylaşmadım.@Smoker Nepalli dostumuzdan bir ses seda var mı?
Sabaody adasındaki gibi kükrese keşke tekrar, kontrol edememesi bile ayrı bir güçlü havası katıyordu.Chopper'ın alabileceği en iyi powerup tüm formlarını birleştirebileceği bir top geliştirmek.
Hoplayıp zıplayıp Kung Fu yapan, BM yumruğu tanklayan, kaslı baklavalı bir dev geyik.
Genel olarak iyi ve yaratıcı artı özellikle son kısmı çok inandırıcıydıminkler kaidouya sulong formunda dalar. tüm minkler koordineli bi şekilde taarruza geçer. kaidounun üzerini böcekler gibi sararlar fakat kaidou hiçbi hasar veremedikleriyle eğlenir. tam o anda inu ve neko diğer minklerin üç katı cüsseleriyle kaidouya dalarlar. kaidou darbenin etkisi ile afallar. fakat çok geçmeden farkına varır, meersem minkler kaidounun koparabildikleri kadar pulunu koparmışlar ve bi zayıf nokta ortaya çıkarmışlar... kaidou sinirlenip hepsini havaya savurur ve cehennem ateşinde kızartır. minkler tüyleri yolunmuş tavuğa dönerler ama hafif çıtır. sulong formu gereği artık durmaları imkandızdır ve tekrar toparlanıp harekete geçerler ki o da ne!? kaidounun başından beri planı gökyüzündeki ayı kapatmakmış... minklerin buharlaşan tüyleri koyu bi bulut oluşturmuştur ve kaidou bu bulutu iradesiyle kontrol edebilmektedir... neko ve inu yarı sulong formunda başlarını tutarken görünür... son... haftaya bölüm yok.
Katılıyorum.Sabaody adasındaki gibi kükrese keşke tekrar, kontrol edememesi bile ayrı bir güçlü havası katıyordu.
Yanlış, Kaido'nun pulları sökülünce zayıf noktası ortaya çıkar ve God Usopp Baba yadiragı sapanıyla o noktayı vurarak Kaido'yu öldürür.minkler kaidouya sulong formunda dalar. tüm minkler koordineli bi şekilde taarruza geçer. kaidounun üzerini böcekler gibi sararlar fakat kaidou hiçbi hasar veremedikleriyle eğlenir. tam o anda inu ve neko diğer minklerin üç katı cüsseleriyle kaidouya dalarlar. kaidou darbenin etkisi ile afallar. fakat çok geçmeden farkına varır, meersem minkler kaidounun koparabildikleri kadar pulunu koparmışlar ve bi zayıf nokta ortaya çıkarmışlar... kaidou sinirlenip hepsini havaya savurur ve cehennem ateşinde kızartır. minkler tüyleri yolunmuş tavuğa dönerler ama hafif çıtır. sulong formu gereği artık durmaları imkandızdır ve tekrar toparlanıp harekete geçerler ki o da ne!? kaidounun başından beri planı gökyüzündeki ayı kapatmakmış... minklerin buharlaşan tüyleri koyu bi bulut oluşturmuştur ve kaidou bu bulutu iradesiyle kontrol edebilmektedir... neko ve inu yarı sulong formunda başlarını tutarken görünür... son... haftaya bölüm yok.