Tamamda chopper mink değilki.Human meyvesi yiyen bir geyik.Acaba diyorum minklerin sulong modu öğrenilebilen birşeymi chopper bunu öğrenip kendine entegre edebilirmi sonuçta konuşabilen hayvan dolayli yoldanda olsa minklere benziyor
Tamamda chopper mink değilki.Human meyvesi yiyen bir geyik.Acaba diyorum minklerin sulong modu öğrenilebilen birşeymi chopper bunu öğrenip kendine entegre edebilirmi sonuçta konuşabilen hayvan dolayli yoldanda olsa minklere benziyor
Belki mink meyvesi yemiştir ama human meyvesi sanmıştır? İnsandan çok mink'e benziyor.Tamamda chopper mink değilki.Human meyvesi yiyen bir geyik.
Chopper için güzel bir Power up olurdu ama epey bir zorlama lazım bunun içinAcaba diyorum minklerin sulong modu öğrenilebilen birşeymi chopper bunu öğrenip kendine entegre edebilirmi sonuçta konuşabilen hayvan dolayli yoldanda olsa minklere benziyor
Sanmıyorum. Irka özel bir şey. Onların da bir ayrıcalığı olsun ama dimi.Acaba diyorum minklerin sulong modu öğrenilebilen birşeymi chopper bunu öğrenip kendine entegre edebilirmi sonuçta konuşabilen hayvan dolayli yoldanda olsa minklere benziyor
Sulong aslında çok dezavantajlı bir teknik. Ayda 1 kez kullanabiliyorsun ve onda da tüm şartların mükemmel olması gerekiyor. Hatta bu da yetmiyor, süren de kısıtlı. Onun yerine silahlanma hakisi tarzı bir p.up edinse daha iyi olur.Tamam işte Chopper'ın power up ı da sulong modeli olur, fena da olmaz hani
Sadece dolunayda işr yarayan top yapıp adına minku ballu diyecekSulong minklere özgü. Chopper minklere benziyor diye mink olmuyor. Zaten yediği toplarla çeşitli formlara giriyor. Başka top yer başka forma girer. Power upı bu olur.
Ayrıca minkler bir şey yapmıyor dolunaya bakıyor sulong formuna giriyor. Dolunaya bakmanın nesini öğreneceksin? xd
Tamam da öğrenmiş olmuyor o zaman.Sadece dolunayda işr yarayan top yapıp adına minku ballu diyecek