Kes!!!Sen ne güzel mesajlar atıyorsun öyle.
Kes!!!Sen ne güzel mesajlar atıyorsun öyle.
Coby Hancock'un peşine düşmüştü, gelmez bu arc. Arc sonunda belki. Smoker'ın da kendine hayrı yok.Gelen kişi Smoker veya Coby(bu da benim iddiam olsun ), Hasır şapkalarla birlik olup Kaido'yu indirmek için Garp-Roger tarzı bir ittifak yapacaklar. Çünkü neresinden bakarsak bakalım alt takım yeterli gibi gelse de Kaido ve Big mom'ı aynı anda bu takımın indirmesi hayal gibi geliyor bana.
(Mesajı biraz önce yanlış başlık altına atmışım heyecanla)
Evet Coby'yi biraz hikaye gereği ekledim ama Garp-Roger ikilisi için Luffy'nin karşısında çok güçsüz kalıyor maalesef ama Smoker'ın gelebileceğini düşünüyorum hala. Belki onlar gelmezse de denizcilerden birilerinin gelip her şekilde Hasırlara yardımcı olacaklarını düşünüyorum çünkü Kaido ve Linlin'in ortadan kalkması denizcilerin de işine gelir. Tarih hep tekerrür ediyor. Bu arc bence onu göreceğizCoby Hancock'un peşine düşmüştü, gelmez bu arc. Arc sonunda belki. Smoker'ın da kendine hayrı yok.
@Roronoa Zoro@Alpamis hemen çeviriyor google'a gerek kalmıyor.
Ne diyorsun bu hafta bir çılgınlık yapıp Spoilere bakmadan direkt bölüme mi baksakGözümüz yollarda kaldı spoiler krizine girdik. Komaya girmeme az kaldı. Neredesin bağımlı olduğum ey güzel spoiler.
Madem olay çılgınlık ben kendi adıma artırıyorum. Bölümü editleyene kadar hiçbir şeye bakmayacağım. Yalnız 2 haftalık yoklukta nasıl dayanırım bilmiyorum?Ne diyorsun bu hafta bir çılgınlık yapıp Spoilere bakmadan direkt bölüme mi baksak