Nepal neredeydi?Şu an için yok. Birkaç yerle temasları sürdürüyoruz, belki bir şeyler çıkar. O zamana kadar hepimiz Nepal Milli Marşı'nı söyleyeceğiz mecbur.
Nepal neredeydi?Şu an için yok. Birkaç yerle temasları sürdürüyoruz, belki bir şeyler çıkar. O zamana kadar hepimiz Nepal Milli Marşı'nı söyleyeceğiz mecbur.
Bitsin hacı. Öyle ya da böyle bitecek zaten. O boşluğa 5 sene (yersen) sonra zaten düşeceğiz. Erken düş erken kurtul.Öylede birkaç haftaya biter. Boşluğa düşersin. Ama en azından ara vermeden her hafta yayınlasa güzel olur.
Çin'"in yakınlarında biryerlerde, Hinsistan ve Çin'in arasında kalıyor sanırım.Nepal neredeydi?
Dr. Strance'i izlemedin mi? Katmanduya iyileşmeye gidiyordu. Nepalin başkenti.Çin'"in yakınlarında biryerlerde, Hinsistan ve Çin'in arasında kalıyor sanırım.
Düzeltme: Çin ve Hindistan arasında kalıyor ve Himalaya Dağları, en önemlisi Everest Dağı da Nepal'de bulunuyormuş. Ben, Nepal'i bir ülkenin başkenti sanıyordum. Genel kültür 10/11 .
Fırsatı olsa ben de okurum, tutamam kendimi ama bunu yazınca direkt bu geldi aklıma. Ama şöyle bir şey de var spoiler olayı bölüm öncesi nedense beni heyecanlandırıyor, doğru çıksın çıkmasın güzel oluyor.Şöyle düşün bir seri bitmiş sen de bütün bölümlerini okuyorsun. İstemez misin? Her hafta bekleme derdi yok. Sitedeki bazı arkadaşların yok böyle oldu yok böyle olacak tantanası yok. Tabii Nepallinin spoilerlarını okuyup heyecanlanmak da yok.
Hep Nepallinin etkisi bunlar. Adam fikirlerimizi etkiliyor. Hem de tahminde bulunduğunu bildiğimiz halde. Adama helal olsun.Fırsatı olsa ben de okurum, tutamam kendimi ama bunu yazınca direkt bu geldi aklıma. Ama şöyle bir şey de var spoiler olayı bölüm öncesi nedense beni heyecanlandırıyor, doğru çıksın çıkmasın güzel oluyor.
Ulti meyve açtığına göre Luffy ile aksiyona giriyor demektir. Hadi bakalım.Ulti de Dino çıkmış.
Ve Yamato gözüküyor. Kiku'nun da taktığı Hanyya maskelerinden birisini takıyormuş.
Bakalım.Ulti meyve açtığına göre Luffy ile aksiyona giriyor demektir. Hadi bakalım.