Geleceğe yatırım.black maria neden momonun yaralarını sarıyor ki :S zaten idam edecekler. sırf aralarında konuşma geçsin ve yeni bi gizem daha doğsun diye mi bu şimdi :S
Geleceğe yatırım.black maria neden momonun yaralarını sarıyor ki :S zaten idam edecekler. sırf aralarında konuşma geçsin ve yeni bi gizem daha doğsun diye mi bu şimdi :S
herkes mi 20 sene sonrasını bekliyormuş arkadaş vay beKulağına bende sizin klandayım diye bişey fısıldıyacak sanırım.
kimi yatırıyolarmış :SGeleceğe yatırım.
Yalnız kozuki maria"da yakıştı.herkes mi 20 sene sonrasını bekliyormuş arkadaş vay be
kimi yatırıyolarmış :S
Biliyorum, iyi ki paylaşıyorsun konuşacak konu çıkıyor ellerine sağlık.Ben de çıkacağı için değil, site halkı istiyor diye paylaşıyorum. Muhtemelen çıkmaz.
Bazen söylediklerin çıkıyordu onlar başka yerden mi geliyordu ? Yoksa yanlış mı hatırlıyorum ?Ben de çıkacağı için değil, site halkı istiyor diye paylaşıyorum. Muhtemelen çıkmaz.
Onları başka bir kaynaktan alıyordum, onu veren eleman iki kere yanlış spoiler verince gruptan ayrıldı.Bazen söylediklerin çıkıyordu onlar başka yerden mi geliyordu ? Yoksa yanlış mı hatırlıyorum ?
Takıntılı manyak yav. :/ Utancından mı çıkmış gruptan ne yapmış?Onları başka bir kaynaktan alıyordum, onu veren eleman iki kere yanlış spoiler verince gruptan ayrıldı.
Adresi varsa bir çiçek filan neyin göndersek?Onları başka bir kaynaktan alıyordum, onu veren eleman iki kere yanlış spoiler verince gruptan ayrıldı.
Herhalde ekipteki sızıntıyı tespit edebilmek için sahte spoiler ile yem atıyorlar. Her birine biraz değişik versiyonunu söylersen kimin sızdırdığını bulursun. Acaba bu yüzden mi çıktı?Onları başka bir kaynaktan alıyordum, onu veren eleman iki kere yanlış spoiler verince gruptan ayrıldı.
Bize ayıp ettiğini düşünmüş.Takıntılı manyak yav. :/ Utancından mı çıkmış gruptan ne yapmış?