Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herhalde ekipteki sızıntıyı tespit edebilmek için sahte spoiler ile yem atıyorlar. Her birine biraz değişik versiyonunu söylersen kimin sızdırdığını bulursun. Acaba bu yüzden mi çıktı?
Aslında verdiği spoilerler çok da yanlış sayılmazdı. Bölümde olan karakterler ve bölüm genelinde olacak olaylar çıkıyordu. Bundan önceki iki bölümün verdiği spoiler ile çok alakası olmayınca küstü.
 
Bu arkadaş benim kafada adam parçaları birleştirmeye çalışıyor. Tabi arada tecrube farkı var.
Naminin prodan kaçacağını bu konuda da iyi olduğunu söylemiştim. ( Zeus Proyu hissediyorsa tersi neden olmuyor???)
Naminin, Momoyu aramaya koyulduğunu (Kine iş bende patron demişti) Black Maria'ya ulaşacağını hatta aralaŕında ilerde bir vs olacağını( Black Maria Kamuranın kankası çıkmazsa) söylemiştim. Aksi durumda ki beklentim bu yönde ikisi kanka olacak.
Black Maria momoya bakıcı oldu muhtemelen kulağına fısıldar gerçeği kucaklar sarıp sarmalar, momo sapığı sıcaklığı alınca dimdik ayağa kalkar.

Luffy ile Ultinin laf salatası yapacağını söylemiştim burdan ciddi bişey çıkmaz. Page onenın devre dışı bırakması güzel bir detay, muhtemel rakibine postalanır. Kim bu şanslı...Sanji mi yoksa..

Whos whonun, Sasaki ile karşılaşması, Denjiro zincirleyip bıraktı ise mümkün. Rakip oldukları için gülüp geçmiştir hoş bir detay olur.Burdan düz giderse Zoruyu bulur.
Son kısmını desteksiz sallamış sanki...Bm'nin ne olacağını kimse bilmiyor. Ciddiyet hariç herşey bekleyebiliriz. Luffy ile karşılaşırsa ancak öfke krizine girer.
 
Ya şöyle 10 yıl ileri gidip One Piece'in bütün bölümlerini alıp bu spoiler derdinden kurtulsak ya. Bu iş için kaç kişi yatırım yapar acaba?
 
Şöyle düşün bir seri bitmiş sen de bütün bölümlerini okuyorsun. İstemez misin? Her hafta bekleme derdi yok. Sitedeki bazı arkadaşların yok böyle oldu yok böyle olacak tantanası yok. Tabii Nepallinin spoilerlarını okuyup heyecanlanmak da yok.
Öylede birkaç haftaya biter. Boşluğa düşersin. Ama en azından ara vermeden her hafta yayınlasa güzel olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık