7 numara Flying Six'ten biri.
Şunlardan 2 sini gördük diğer ikisi de bu arc çıksa süper olur.
Nette 6 numaralı zamanında sabo ve acein dövdüğü adamlarmış 7 numara içinse kaidonun çocuğu diyolar.
7 numara Flying Six'ten biri.
Nette 6 numaralı zamanında sabo ve acein dövdüğü adamlarmış 7 numara içinse kaidonun çocuğu diyolar.
Bunu nereden çıkardın spoilerlar çok darmadağan bulamadım Big Moma ait birşeySpoiler doğru çıkarsa Bigmom daha zekiymiş.
Bigmom komutan göndermişti o sebeple düşündüm.Bunu nereden çıkardın spoilerlar çok darmadağan bulamadım Big Moma ait birşey
Flying six genel anlamda numberstan prestijli sanırsam. Ama numbers lideride sağlam elemandır.
Pekoms neyse oradaki kel de odur.Bu kelin kaidonun oglu çıkmasına imkan yok.
O zaman +mı veriyorumBigmom komutan göndermişti o sebeple düşündüm.
5 numara Smoothie galiba.
Bunların içinde Drake yok.Nette 6 numaralı zamanında sabo ve acein dövdüğü adamlarmış 7 numara içinse kaidonun çocuğu diyolar.
Diğerlerini de çevireydin, @Smoker paylaşmış ya. Google translate ile can çekişiyor millet bütün akşam.บินได้หกครั้งเพื่อสนับสนุนสงครามกับสัตว์ประหลาดจำนวนสัตว์ประหลาดเหมือนกัน
Yıllar sonra tayca'mın olmasını kullanabileceğim hiç aklıma gelmezdi. Nasip bugüneymiş;
"Uçan Altılı(flying six) Numbers'i düşmanlarına(bizim ittifaka) karşı desktekliyor" gibi bir şey diyor. Uçan altılı ortamlara akıyor yani.