Onları yeni gördüm. Gerçi çevirmeye hacet yok, aşağı yukarı aynı şeyler.Diğerlerini de çevireydin, @Smoker paylaşmış ya. Google translate ile can çekişiyor millet bütün akşam.
Onları yeni gördüm. Gerçi çevirmeye hacet yok, aşağı yukarı aynı şeyler.Diğerlerini de çevireydin, @Smoker paylaşmış ya. Google translate ile can çekişiyor millet bütün akşam.
Numbers lar büyük ihtimal Oars' ın ırkından çıkacakBunu nereden çıkardın spoilerlar çok darmadağan bulamadım Big Moma ait birşey
Flying six genel anlamda numberstan prestijli sanırsam. Ama numbers lideride sağlam elemandır.
Bence çok zor.Numbers lar büyük ihtimal Oars' ın ırkından çıkacak
Mantıklı. As bizzat Kaido mudur, oğlu falan mıdır acaba?Bence çok zor.
Numbers Kaidounun zoan olmayan güçlü adamları olabilir belki. Apoo, hawkins falan bu gruptadır. King queen Jack ve numbers(10dan 2ye kadar birde as) deste tamamlanıyor böylece. Birde joker vardı mapusta ama o
As iki manaya çıkabiliyor o destede 1 yerine kullanılıyor eğer böyleyse dandik bir eleman. Ama eğer en güçlü kart olan assa Kingden güçlü bir tayfa üyesi çıkacağını düşünmüyorum. Kaidounun kendisidir.Mantıklı. As bizzat Kaido mudur, oğlu falan mıdır acaba?
bu smile toplantısı degilmiydi yeraltı simsarları tamago hariç diğerleri kaidonun elamanları mı pek mantıklı gelmiyor kulağa
Şunlardan 2 sini gördük diğer ikisi de bu arc çıksa süper olur.
Nette 6 numaralı zamanında sabo ve acein dövdüğü adamlarmış 7 numara içinse kaidonun çocuğu diyolar.
Şunlardan 2 sini gördük diğer ikisi de bu arc çıksa süper olur.
Nette 6 numaralı zamanında sabo ve acein dövdüğü adamlarmış 7 numara içinse kaidonun çocuğu diyolar.
7 kaidou nun oğlu. Çünkü daha sonra jack e erişin diyor. Ayrıca oğlu akrep zoanı yedi. Çünkü zou ya baskın sırasında jack"in gemilerinin yanında akrep temalı gemilerde vardı.1- Çıkaramadım. Hangi bölüm ??
2-Tamago ve Pekoms
3-Çıkaramadım hangi bölüm ?
4-Rob Lucci
5-Smothie
6-Sabo'nun küçükken tokatladığı çocuklar. Devrimci olmuş olabilirler.
7 ve 8 Hangi Bölüm hatırlayamadım.?