Denk olmak zorunda da değil sanki.Orada denkliğe vurgu yapıyordu. Sence marco ray'e denk mi? Biraz değişik açıdan değerlendirmiş ama saygı duymak lazım.
Denk olmak zorunda da değil sanki.Orada denkliğe vurgu yapıyordu. Sence marco ray'e denk mi? Biraz değişik açıdan değerlendirmiş ama saygı duymak lazım.
Katakuri konusu ayrı tartışma konusu oraya girmeyeceğim ama o zaman şu açıdan bak Kaidou Luffy ile karşılaştığında onun gücünü ölçemeyecek biri mi sence?Okuyucu açısından bakma olaya. O evrende bilinen şey Luffy , Cracker'i ve Katakuri'yi yendi. Cracker olayı neyse de Katakuri'yi bildiğin yendi lamı, cimi yok. Ödül konusunu da boşver. Big Mom'ın Komutanlar'ını yendi sonuçta. Katakuri eminim Kaido tarafından bilinen biridir.
Gazetelerde direkt olarak hem Cracker hem de Katakuri'yi yendiği söyleniyor. Detayları bilen kimse yok zaten.@Alpamis Yalnız Luffy’nin Crackeri Nami yardımıyla 11 saatte yendiğini Katakuriyi aslında pek de yenemediğini cümle alem biliyor. Bence çok da o konulara girme. Luffy güçlendi mi güçlendi ama her şey adım adım uçmamak lazım. 1,5 milyar ödülde de Morgansında ufak bir katkısı yok değildir hani
Ölçmüştür de gayet de güçlü bulmuştur. Kendi ağzıyla onun güçlü bir asker olacağını söylüyor. Ha sen diyorsan tartıp tüm Komutanlarını onun üstüne koymuştur o başka.Katakuri konusu ayrı tartışma konusu oraya girmeyeceğim ama o zaman şu açıdan bak Kaidou Luffy ile karşılaştığında onun gücünü ölçemeyecek biri mi sence?
BM'de bir şekilde bayılsaydı, onu da Luffy yaptı diyeceklerdi utanmasalarGazetelerde direkt olarak hem Cracker hem de Katakuri'yi yendiği söyleniyor. Detayları bilen kimse yok zaten.
Drake savaşır mi bizimkilerle sence.? ben pek ihtimal vermiyorum.Savaş bundan sonraki bölümde başlıyor sanırım.