Üye silindi 5781
5500 kişinin karşısına Uçan Altılı'yı mı yolluyor sadece? Ben onu anlamadım. Kaido'nun yaptığının izahı yok. Hafife alıyor işte gerizekalılık yapıyor.
Benim vurgulamak istediğim o degildi.Orada sadece luffy kid jinbe seviyesi adamlar yok.Bir düşünün , kaptanınız tek atmış oradaki en güçlü adama , diğerleri de zaten ortalık malı Luffy'den güçsüz olduğu kesin.Yani "Luffyler geliyor olarak değil." "5500 kişi geliyor". Hemen en güçlü adamlarımı yollayın diyecek hali yok.En azından bir tane komutan önderliğinde yollarsın Kata ve Cracker'ı yenmiş adamın yanında Jinbeisinden Kid'ine tut kendi ağzınla söylüyorsun 5500 kişilik ordu var ne yapacak Flying Six uçup kanat mı çırpacak Kata,King seviyesinde ki adama? O kanadı kırarlar işte. Kaido sadece ölüme göndermiş Flying Six'i o kadar başka bir şey değil.
Kaido'nun karakterini 2'nizde unutmuşsunuz heralde. Kid ve Luffy'yi şamar oğlanına çevirdikten sonra Kid'e ,
"Git ve o jenerasyonuna sizin sadece korsanlık oyunu oynadığınızı söyleyin."
Luffy'e ,
"Ne çeşit bir korsan olmak istediğini söylemiştin?"
diyen birisi. Flying Six'i yollaması çok doğal ve bu arada Flying Six'in gücünü daha bilmiyoruz. Page One ile Sanji'nin yarıda kalan dövüşüne bakarsak güçlüler.