Saçma bir mantık bu. Karakterler sürekli gelişim halinde ve hedefleri var. Bak Law özelinde de konuşmuyorum.Allah'ını seversen Mingo karşısında can dilenen adamın bu gün bir impratora yalnız dalacağını hayal etmesi seni rahatsız etmiyor mu?
Saçma bir mantık bu. Karakterler sürekli gelişim halinde ve hedefleri var. Bak Law özelinde de konuşmuyorum.Allah'ını seversen Mingo karşısında can dilenen adamın bu gün bir impratora yalnız dalacağını hayal etmesi seni rahatsız etmiyor mu?
Kardeş ortada saçma bir düşünce yok, varsa da bu benim söylediklerim değil.Saçma bir mantık bu. Karakterler sürekli gelişim halinde ve hedefleri var. Bak Law özelinde de konuşmuyorum.
Bir imparator derken? Daha yeni İmparator İttifakı bilgisi geldi bu arkadaşlara. Hangisini hangmiz alalım muhabbeti yapıyorlardır.Bir YONKO'ya tek dalmak ve fişini çekmek için tartışıyor olmaları,
Beni rahatsız eden Law'ın diğer ikisinden daha akıllı bir adam olarak saçmalamayın demek yerine iki sayıdır Kid ve Luffy gibi davranması,bize gösterilen karakterin temel kişilik özelliklerinin Oda'nın mizah yapacam ısrarıyla yıkılması.Law Dof'u alamadı ama counter shock ve gear 4 bittiğinde onu koruyan dövüşçüler olmasa Luffy de alamayacaktı. O halde gidip Trebol'ü de yedi herif.
Üstelik o zamandan bu zamana Luffy ne kadar güçlendi görüyorsunuz. Law Dressrosa'daki gibi mi kalacak zannediyorsunuz?
Peşimizde yonko var diye sayıklayıp duran adam bu. Law'ı sadece teleport cihazı gibi kullanacaklar zannediyorsanız yanılıyorsunuz.
Bir de atışmaları var. Bana da dokundu bu ve Law orada sırıtıyor. Ama Law oradaysa ve Luffy ile Kid'in arasına koyuyorsa mangaka onları, hala Law'ı diğer bazı arkadaşlarla kıyaslayıp o arkadaşlardan daha güçsüz görmek pek olmuyor sanki.
Sanji geçer Law'ı bu arc diyen gördüm ben, yok Bepo geçer Law'ı kaptan da Bepo olur.
Aralarında bir rekabet var ve atışmayı seviyorlar. Sırf atışmak için diyor bile olabilir. Oda komiklik olsun diye ve bunlar bak özel üçlü ve birbirine rakipler işte diye gene göstermek için çiziyor olabilir.Kardeş ortada saçma bir düşünce yok, varsa da bu benim söylediklerim değil.
Bir kere Law profilindeki bir adama uygun bir davranış değil, imparatora tek başına dalacağını hayal etmek. Adam plan program yapmadan tuvaletini bile yapmıyor, bu derece hassas düşünen bir adamın imparatora tek başına dalacağını ima eden fütursuzca sözler sarf etmesi kadar saçma ne olabilir?
Güçlenmesi gelişmesi falan bunlar başka şeyler, her ne kadar güçlenmiş olsa dahi şu sözleri sarf edecek kalibrede bir adam değil Law. Her ne olduysa iki sayıda adamın imparator olası geldi!
Oda saçmalamış olamaz mı?Aralarında bir rekabet var ve atışmayı seviyorlar. Sırf atışmak için diyor bile olabilir. Oda komiklik olsun diye ve bunlar bak özel üçlü ve birbirine rakipler işte diye gene göstermek için çiziyor olabilir.