Bak sen o yorumu yapmasan, benim bir üstümdeki yorumu görmeyecektin ve moralin bozulmayacaktı.Size ne oluyor asıl.
Bak sen o yorumu yapmasan, benim bir üstümdeki yorumu görmeyecektin ve moralin bozulmayacaktı.Size ne oluyor asıl.
Benim susmam onları susturacaksa susarım. İnan susarım. Bi deneyelim bakalım, ses çıkarmayacağım.Sen Law'ı böyle can siperane savunmasan, kimse adama bir şey demeyecek. Sırf sen savunuyorsun diye en ufak şeyden bile millet Law'a laf çarpıyor.
Onun için geç kalmış gibisin biraz. Şimdi sırf seni kışkırtmak için laf edecekler, sen de dayanamayıp cevap vereceksin.Benim susmam onları susturacaksa susarım. İnan susarım. Bi deneyelim bakalım, ses çıkarmayacağım.
Dofi bunu görse Law'la gurur duyar duygusal anlar yaşardıSize ne oluyor asıl.
Onun için geç kalmış gibisin biraz. Şimdi sırf seni kışkırtmak için laf edecekler, sen de dayanamayıp cevap vereceksin.
Gözlem hakisinin o seviyede olmasına gerek yok. Zira gözlem hakisi o seviyede olmayan birçok karakter Katakuri'yi yener. Amiraller ve yonkoular en basit örnekler..Kingle kata ne alaka dostlar milleti dövüştürmeye ne maraklı olmaya başladı forum
Bu arada benim görüşüm denk güçteler ama king belki yener. Daha gücünü görmedik gözlem hakisi o seviyede mi görmek lazım
Bu ne fanboyluk be kardeşim Law karakterinin dışına çıkıyor sen de bu normalmiş gibi bana dayılanıyorsun.Size ne oluyor asıl.
Eee iyi yetiştirdik canı pahasına savunacak tabii.Dofi bunu görse Law'la gurur duyar duygusal anlar yaşardı
Amirallerin o gözlem hakisine sahip olduğunu düşünüyorum. (Wb Aokiji ye saldırdığında saldırıyı tahmin edip Logia savunması yapmıştı, aynısını Kata da yaptı). Yonkoularda olup olmadığınıda daha bilmiyoruz. Bm yeterince konsantre olmadı hiç Kaidoyuda hep sarhoş gördük.Gözlem hakisinin o seviyede olmasına gerek yok. Zira gözlem hakisi o seviyede olmayan birçok karakter Katakuri'yi yener. Amiraller ve yonkoular en basit örnekler..