Aslında tesadüf oldu Pekoms yazmıştım sonra akıbetini hatırlayıp değiştirdim.Adam lava bile dayanıklıysa "Oven" cım, ver ateşi de içim ısınsın der la![]()

Aslında tesadüf oldu Pekoms yazmıştım sonra akıbetini hatırlayıp değiştirdim.Adam lava bile dayanıklıysa "Oven" cım, ver ateşi de içim ısınsın der la![]()
Yine ara.Zaten şu an arada değil mi?
Bu da net değil, değişir bundaki bilgiler muhtemelen.@Smoker daha gelirmi spoiler ?
King hakkında gelen spo doğruysa King>Kata %100.Aslında tesadüf oldu Pekoms yazmıştım sonra akıbetini hatırlayıp değiştirdim.Ama doğru aynen öyle olabilir mazoşiste benziyor herif yansa bile yanarken dahi zevk alıyordur bu King.
Ben çevirip ilk mesaja ekledim yine de. Değişiklik olursa düzenlerim.Bu da net değil, değişir bundaki bilgiler muhtemelen.
Bunu ekle zaten, kaynaktan gelen bu. Önceki yazdığım elemanın beklentisi.Ben çevirip ilk mesaja ekledim yine de. Değişiklik olursa düzenlerim.
Yok, Oda bu işi bilmiyor, şu malzemeler Miura ya da Hiroaki gibi adamlarda olsaydı bu manga yıllardır yaşayan efsane benzeri isimlerle anılıyor olurdu ama ne durumdayız, çöp olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.Şaka bu bence, yani bu kadar salak olmaları için eğitim almış olmaları lazım![]()
Size ne oluyor asıl.Law'a ne oluyor hadi Kidd,Luffy neyse de.
Allah'ını seversen Mingo karşısında can dilenen adamın bu gün bir impratora yalnız dalacağını hayal etmesi seni rahatsız etmiyor mu?Size ne oluyor asıl.
Sen Law'ı böyle can siperane savunmasan, kimse adama bir şey demeyecek. Sırf sen savunuyorsun diye en ufak şeyden bile millet Law'a laf çarpıyor.Size ne oluyor asıl.