King'in ırkı ejderhalar gibi. Yani artık sadece masallarda isimleri geçiyor, çok eski ve kadim.Meyvesi antik ırkı mitolojik?
King'in ırkı ejderhalar gibi. Yani artık sadece masallarda isimleri geçiyor, çok eski ve kadim.Meyvesi antik ırkı mitolojik?
Sen sağlam diyene kadar çevirip eklemiyorum ilk mesaja.Yalnız bizim asıl Taylandlı eleman da bu spoiler gibi şeylerden bahsediyor. Şüpheye düştüm.
Oda gidipte Kata k.haki spesyalisti,King ise b.haki spesyalisti gibi bir tribe girmez umarım.Aynen Kata gibi görünmesini istemediği şeyler vardır belki BDSM'ci gibi geziyor ortalıkta lateks donu King.
Rodan değil King.Meyvesi pteranodon olarak geçiyor.Irkından ateşi çok büyük ihtimal.King'in meyve Godzilla 2 deki yaratığın aynısı yanardağın içinden çıkıyordu o yaratık izleyen bilir.
Mümkün değil.
Bu özelliği çıkmasa da atamadı zaten.Lava dayanıklı ney olm? Akainu istese bu adama tek atamaz mı
King'le ilgili söylenenler doğruysa Katakuri'ye galibiyet ihtimali %000000King'in ateşinin meyvesiyle bir alakası yok.Spoiler bence doğru çıkabilir king konusunda.
Ne alaka ? Arc sonu Luffy'ye yenilen adam ile Zoro'ya yenilen adam tabii ki bir olmayacak Kata fena dövmüştür bunu.
Bu özelliği çıkmasa da atamadı zaten.
King'le ilgili söylenenler doğruysa Katakuri'ye galibiyet ihtimali %000000
Kata'nın mochisi tereyağı gibi erir King'in yanındaNe alaka ? Arc sonu Luffy'ye yenilen adam ile Zoro'ya yenilen adam tabii ki bir olmayacak Kata fena dövmüştür bunu.
Dokunamaz King dediğin adamın Ray gibi bir adam tarafından övülmesi lazım ve ileri seviye haki göstermesi lazım.Kata'ya denk olduğunu göstermesi için bileKata'nın mochisi tereyağı gibi erir King'in yanında