Even lava ? Ya yanlış çeviri caponca dan ya da king akainu ile dövüşüp sağlam kaldı.Ya da king baya eski tarihten kalma,tüm ateş gücü içerenleri bulup yendi zamanında.Bu bilgi çokomelli geldi gerisi tırt.
Nope 4'lü okeye oturmuşlar Kid,Killer,Law,Bepo.Yahu tamam bunlar oluyor diyelim de, Kid ile Law pişti mi oynuyor bu esnada?
Neko yok?
Bu adam jack'i neko'suz 12 saat tutabilmiş. E bu neko da 12 saat gelmeyecek değil ya.Neko yok. Inu'da tek başına çok zor yener. Bu yüzden eşleşmeler mantıksız değil. Inu dolunay moduna girerse çok zorlanmaz tabii.
4. De 726261 bölümdür vs atmayan zoro mu?Nope 4'lü okeye oturmuşlar
Spoiler doğru çıkarsa şunun pabucunu dama atar King.Anti Akainu çıktı King.
Luffy okey atarak bitirmiş bile anlaşılan.Nope 4'lü okeye oturmuşlar
Onlar didişmeye devam ediyordur.Yahu tamam bunlar oluyor diyelim de, Kid ile Law pişti mi oynuyor bu esnada?
Inu'nun Jack'i yenme ihtimali bile var. Ama savaş esnasında iki kişinin Jack'e dalması gayet normal anlamında söyledim. Jack devreden çıkacak ki başkalarına yardım edebilsinler. BM tayfası da devreye girebilir çünkü.Bu adam jack'i neko'suz 12 saat tutabilmiş. E bu neko da 12 saat gelmeyecek değil ya.
Aaa o kısmı yazmayı unuttum. Law denizaltı ile dalarak aşağıdan gidiyor, Kid de öncü gemi olarak Sunny ile birlikte ilerliyor. Önde üç gemi oluyor yani. Zoro, Kid ve Denjiro.Yahu tamam bunlar oluyor diyelim de, Kid ile Law pişti mi oynuyor bu esnada?