Law=yc3Luffy Kid ve Law'ı 1v2 alır mı
Kid=yc1(yc2 de cikabilir)
Luffy= amiral
Zor gibi.
Law=yc3Luffy Kid ve Law'ı 1v2 alır mı
Akıllı olacaksın. Luffy bir ete tav.Law=yc3
Luffy= amiral
Zor gibi.
Eyvallah hocam teşekkür ederim. Doğrusunu söylemek gerekirse spoiler/teori beni şaşırttı. Big Mom'un devre dışı kalmasına eyvallah ama Kaido'ya karşı savaşmasına olumlu bakmıyorum çünkü arcın etkileyiciliğine zarar vereceğini düşünüyorum.Hocam bu adada daha doğrusu bu savaşta ne bekliyorsunuz? Sizin tahminleriniz hoşuma gidiyor..
Doğru, onu unutmuşum.Akıllı olacaksın. Luffy bir ete tav.
Haha. Et > Luffy diyebiliriz.Doğru, onu unutmuşum.
O kesin zaten. Nami> luffy i de unutmamak lazım. (Kız gizli kk)Haha. Et > Luffy diyebiliriz.
Dof olayında mesela Luffy daha ön plana çıkmıştı o anlamda kastettim, bu savaşta da bence Luffy yine bir şekilde daha ön plana çıkacak gibi duruyor. Yani ilk seferde olmasa da sonunda Luffy vs Kaido'ya dönüşebilir olay.Halbuki son sayıyla niye önde hala diyorlardı.
Görücez artık.İmkansız. Kid'in ne kadar yırtıcı biri olduğu malum. Law gibi çok düşünerek iş yapacak tipte değil. Direkt ya yonkou ya da komutan a dalacak.
Kid de gelişmiş olabilir tam seviyesini bilmiyoruz ama Law , Dof karşısındaki Law ise Luffy çok zorlanmaz.Luffy Kid ve Law'ı 1v2 alır mı
Luffy varsa hiçbir karakterin kaçarı yok. Yine yıldız olursun. Ama Luffy kadar parlayamazsın. Bu hep böyle oldu.Dof olayında mesela Luffy daha ön plana çıkmıştı o anlamda kastettim, bu savaşta da bence Luffy yine bir şekilde daha ön plana çıkacak gibi duruyor. Yani ilk seferde olmasa da sonunda Luffy vs Kaido'ya dönüşebilir olay.
Law anca yc3 edicek bir adamdan hayatının dayağını yedi.Luffy g4 açmadan rahat tokatlar kendisini.Law=yc3
Luffy= amiral
Zor gibi.