1 gün boyunca dövüşüp çizik fahi atamayan kaido nasıl birkaç saatte big mom'ı devirecek?İhtimal vermiyorum.
1 gün boyunca dövüşüp çizik fahi atamayan kaido nasıl birkaç saatte big mom'ı devirecek?İhtimal vermiyorum.
Size muhteşem* dedirtecek teorileri çok merak ettim..Benim intimal verdiğim o kadar şahane teoriler var ki, hele iki tanesi muhteşem olmuş. Yani o şekilde çıkmazsa üzülürüm, o derece.
Bizimle paylaşmak ister misin peki ?Benim intimal verdiğim o kadar şahane teoriler var ki, hele iki tanesi muhteşem olmuş. Yani o şekilde çıkmazsa üzülürüm, o derece.
Hangileri?Benim intimal verdiğim o kadar şahane teoriler var ki, hele iki tanesi muhteşem olmuş. Yani o şekilde çıkmazsa üzülürüm, o derece.
Ben de merak ettim. Gerekirse Genel Teori Konusu açılsınBenim intimal verdiğim o kadar şahane teoriler var ki, hele iki tanesi muhteşem olmuş. Yani o şekilde çıkmazsa üzülürüm, o derece.
Eee beleş kılıç hiç yoktan Hiyori geldiğine göre geriye Kaido’yu biftek gibi önüne servis etmeleri kalıyor. Tabağa konulmuş biftek gibi kesecek Kaido’yu.Ağaya beleş.Bir de; Zoro'da, Kaido kesen item yok muydu? Oda'nın manevi oğlu, torpilli, beleşçi Zoro'nun, Kaido'yu da kesmesi lazım.
Sonra da beraber yiyecekler. Seri çok başka bir şeye evriliyor. Wano dönüm noktası.Eee beleş kılıç hiç yoktan Hiyori geldiğine göre geriye Kaido’yu biftek gibi önüne servis etmeleri kalıyor. Tabağa konulmuş biftek gibi kesecek Kaido’yu.Ağaya beleş.