Ben oynamam oynatırım. Seni az oynatmadım o kumda sen seversin.Kumda oynamak senin uzmanlık alanın Zoro anlamaz öyle şeylerden bandanayı takıp keser geçer.Gerisiyle ilgilenmez.
Ben oynamam oynatırım. Seni az oynatmadım o kumda sen seversin.Kumda oynamak senin uzmanlık alanın Zoro anlamaz öyle şeylerden bandanayı takıp keser geçer.Gerisiyle ilgilenmez.
Evet senden kale yapıp üzerine bastığım günleri hiç unutamıyorum.Ben oynamam oynatırım. Seni az oynatmadım o kumda sen seversin.
Öyle mi oluyordu? :SEvet senden kale yapıp üzerine bastığım günleri hiç unutamıyorum.
Adamın yazdığı şeyden anlayabildiğim üç kelime var. Zoro, kıyafet, farklı.Sanji, Nami ve diğerleri peki Smoker-san?
Ne iyi olur ya. Umarım böyle olur.Gemilerde kaplama yokmuş, Law'ın gücü ile gelmişler sanırım. Net değil ama.
Smoker'i engellersen açtığı konuyu da göremezsin sanırım.Bu konuyu görmemek için ne yapmam gerekiyor? Engelleyebiliyor muyuz?
Bildirimler için sağ üstte konuyu takip etmeyi bırak var ancak konuyu direk görmemek istiyorsan yapamazsın.Bu konuyu görmemek için ne yapmam gerekiyor? Engelleyebiliyor muyuz?