Bence en güzel meyve lawın meyvesi sağlam hakiyle yapamayacağın şey yokYalnız Law için yazılan da doğru çıkarsa baya kullanışlı meyve olacak.
*Üstün haki kesiyor.
*Kairoseki kesiyor.
*Patlatan tasma çıkarıyor.
Bunların yanında;
*Deniz içinde odayı kullanabiliyor da olacak.
Niye yarın ?Spoiler bilgilerini ve yorumları deşifre etmeyi başardım. Yarın paylaşırım.
Sen mi demiştin. Kim söylemişti hatırlamıyorum ama gerçekten herkes böyle bir gücü yanında barındırmak ister. Luffy bırakmasın.Bence en güzel meyve lawın meyvesi sağlam hakiyle yapamayacağın şey yok
Genelde kendimi P.tesi'ye şartlandırıyorum ama bu gün olursa fevkaladenin fevkinin de fevkinde olur : ))Spoiler bilgilerini ve yorumları deşifre etmeyi başardım. Yarın paylaşırım.
Maalesef şöyle bir durum var. Page one dövüşü bitmediyse kaldığı yerden devam edebilir. Bir de görmediğimiz diğer uçan 6'lı üyeleri var vs.Bence kesin Queen ile kapışacak. Baroque Works'ün Bon Clay'i işte Queen Nerde değüşük karakter var, Sanji'yi bulur. Karşısına eli yüzü düzgün Vergo çıkıyor, Dof çıkıyor ama bizimki hedef değiştiriyor hep
Ben demedim deSen mi demiştin. Kim söylemişti hatırlamıyorum ama gerçekten herkes böyle bir gücü yanında barındırmak ister. Luffy bırakmasın.
-4.5 milyarlık adam ama ayaklı meyve tabii.Karasakal karanlıkla beraber asıl bu meyveyi alsa dünyanın net kralı olurdu bence.Meyve tamamen harcanıyor.Tamam deprem güçlü ama bu meyveyi alsa ve tam randımanlı kullansa rahat 10 milyar ödül yapardı meyve 5 milyar zaten.Sen mi demiştin. Kim söylemişti hatırlamıyorum ama gerçekten herkes böyle bir gücü yanında barındırmak ister. Luffy bırakmasın.
@Jiso al şunu başımdan. Seviyoruz dedikçe iyice şımardı.-4.5 milyarlık adam ama ayaklı meyve tabii.Karasakal karanlıkla beraber asıl bu meyveyi alsa dünyanın net kralı olurdu bence.Meyve tamamen harcanıyor.Tamam deprem güçlü ama bu meyveyi alsa ve tam randımanlı kullansa rahat 10 milyar ödül yapardı meyve 5 milyar zaten.
Çünkü daha diğer elemanlardan ses çıkmadı. Ben hepsinin verdiklerini harmanlayarak bir şeyler çıkarıyorum, ancak öyle anlamlı oluyor.Niye yarın ?
Zoro şöyle Enma'yı bir kere savuruyordur inşallah.Spoiler bilgilerini ve yorumları deşifre etmeyi başardım. Yarın paylaşırım.