Hayatı da kararıcak.Herkes hayalinin peşinde koşuyor. Bu adam silah ve smile'ı güç için istiyor ve gayesi büyük savaş. Gerisi teferruat, gözünü karartmış...
Hayatı da kararıcak.Herkes hayalinin peşinde koşuyor. Bu adam silah ve smile'ı güç için istiyor ve gayesi büyük savaş. Gerisi teferruat, gözünü karartmış...
Marineford'da gayet büyük bir savaş vardı. Shanks'a aldanıp geri dönmeseydi, gayet büyük bir savaş çıkarabilirdi.Herkes hayalinin peşinde koşuyor. Bu adam silah ve smile'ı güç için istiyor ve gayesi büyük savaş. Gerisi teferruat, gözünü karartmış...
Oden'i destekle la o zaman Kaido kim ?La ne alakası var? Hiç fanlık yaptığımı gördün mü? :S
Kaido'yu tek yenmeyecek zaten Luffy. Üstelik Kaido bir yonko. Oden'in yaptıkları Oden'in seviyeyi belli eder. Diğeri zaten yonko olmuş.
Kaido'yu seviyorum ama. :s Her yonkoya ayrı bir hayranlığım var.Oden'i destekle la o zaman Kaido kim ?
Belli değil. Ne kadar verirsin olması için?Linlincik var mı? @Smoker
Bilmediğimiz nedenlerden ötürü geri döndü. Şenks'ten korkacak hali yok ya.Marineford'da gayet büyük bir savaş vardı. Shanks'a aldanıp geri dönmeseydi, gayet büyük bir savaş çıkarabilirdi.
Para vermem. Elinde sonunda ortaya çıkacak.Belli değil. Ne kadar verirsin olması için?
Diamante kim reis? Dof'un tek yiyen çöplerinden biri değil mi?Bu kadar gahpeliğin üstüne Kaido ölür mü sizce? Diamante rezilliğinden sonra benim beklentim kalmadı artık.