Bence yanlış ata oynuyorsun şu an.Bölüm bir an önce çıksa soytarı ile biraz daha eğlensek. Merakla bekliyorum.
Bence yanlış ata oynuyorsun şu an.Bölüm bir an önce çıksa soytarı ile biraz daha eğlensek. Merakla bekliyorum.
O değil de zamanında Kaizouyu arıyorlardı samuray da samuray diye, aranan adam ünvanı verilsin buna :dAvatarındaki şahıstan daha çok işe yarayacak .d duman atsa yeter xd
Bu adam ninja ninja xdO değil de zamanında Kaizouyu arıyorlardı samuray da samuray diye, aranan adam ünvanı verilsin buna :d
Bm de Roger de Wb de kısacası bütün Yonko, Kaido gibi bir adaya çöreklenip iş yapıyor. Adaya çöreklenmek ne zamandan beri absürt oldu korsan dünyasında? Ha adasından ayrılmıyor desen, kaç kere Onigaşima'da gözüktü bu adam? Her Allah'ın günü başka alemde. Çoluk çocuk bahsine gireceksek, Wb bile ister istemez çoluğun çocuğun hakkında girmiştir, emin ol. Sen davaya bak davaya, dünyanın gördüğü en büyük savaş için hazırlık yapıyor senelerdir, elbet iki mazlumun ahını alacak. Kaldı ki Wano meselesinde asıl suçlunun Kaido olduğu meçhul, herkes kendi cezasını çekiyor.Korsan dediğin Beyazbıyık, Roger gibi olur. Gemide yaşar, gemide ölür. Çakal gibi bir ada dolusu mazlumun üstüne çöküp, onlar üzerinden para kazanmaya çalışmaz.
Oden şerefsizinden her şey beklenir. Yine yanılmadım.Kahpeliğin kitabı yeniden yazılacak. Yazarları tahmin edersiniz.
David Benioff ve D.B. Weiss 1,Kahpeliğin kitabı yeniden yazılacak. Yazarları tahmin edersiniz.
Hakaret sayarım.Kürşadın kıvırmışlığı yoktur.Kürşad ve 40 çerisi 1,
Oden ve 9 kını 2.